Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA EMNİYET VE MÜFTÜLÜĞE YENİ ATAMALAR YAPILDI

BAHŞILI DA EMNİYET VE MÜFTÜLÜĞE YENİ ATAMALAR YAPILDI

Tarih 02 Şubat 2017, 12:10 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA EMNİYET VE MÜFTÜLÜĞE YENİ ATAMALAR YAPILDI

BAHŞILI DA EMNİYET VE MÜFTÜLÜĞE YENİ ATAMALAR YAPILDI
Bahşılı eski ilçe müftüsünün emekli olması nedeni ile boşalan müftülük koltuğuna Avusturya'dan gelen Ahmet Altacı atanırken,ilçe emniyet müdürlük vekilliğine ise Kırıkkale il emniyet müdürlüğünden Baş komiser Hakkı Vadi atandı.
Her iki makamada oturan yeni amirler görevlerine başladı.ziyaretci akınına uğrayan bu amkamlara yeni gelen amirlere Bahşılı Protokolü ve halkı sahip çıktı.
Emniyet müdürlüğü vekilliğine bakacak olan komiser Hakkı Vadi 22 yıllık Devlet memuru olduğu iletirken,
göreve Adana da başladığını,sırasıyla Gümüşhane,Aksaray ve beş yıldırda Kırıkkale de çalıştığını şimdide Bahşılı ilçe emniyetinde göreve başladığını ifade ederek devam etti.
 

'İlçe halkının huzuru ve aşayişi için elimizden gelen gayreti gösterek çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnsanlarımızdan istediğimiz bizleri her zaman ziyaret edip arayabilirler.Şüpheli gördükleri şahısların ihbarında,yabancı kişilerin hareketlerinin kontrolünde,şüpheli seyyar satıcı kılığında hırsızlık veya her hangi şekilde kötü niyetli gelen kişileri tespit etmeleri halinde 155 nolu telefonumuzu arayıp ihbarda bulunmalarını istiyoruz.İlçemizin aşayişi ve huzurunu sağlamak için el birliği ile çalışacağız.dedi.

İlçe müfütüsü olarak göreve başlayan Ahmet Altacı ise şunları söyledi.


26 yıllık memur hayatımda Tekirdağ/sarköy de vaiz,Elazığ /baskil de 3 yıl müftü,Kütahya /Altıntaş da 2 yıl müftü ve en son olarak ta Avusturya /Hohenems de 5 yıl din görevlisi olarak görev yatım.En son da ise Kırıkkale Bahşılı ilçesine atandım.Önceki müftü arkadaşların bıraktığı bayrağı devr alarak İlçe mizin refahı ve huzuru için birlik beraberlik konusunda Halkımızla iç içe uyum içerisinde çalışacağız.Halkımız her türlü dini konularda her zaman müfütüğümüze gelerek veya telefonla istedikleri konuları ve soruları sorabilirler,her zaman yardıma hazırız.müftülük kapımız bütün insanlarımıza açıktır.diyerek konuşmasını tamamlayan müftü Bahşılı şirin insanları cana yakın güzel ilçe dedi.

Haberci71 Koordinatörlüğü ve medya ve gazeteciler cemiyet haber sitesi olarak ,ilçemize yeni göreve başlayan Emniyet Baş komseri Hakkı beye ve İlçe müftümüz Ahmet beye hayırlı olsun diyerek her türlü basın konularında ilçemizin refahı ve huzuru için yardımlaşmaya hazır olduğumuzu bildiririz.(Koordinatör AY)


Bu haber 1294 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi