Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
El-Bab da yaralanan Uz.Çvş  Karayel,yine gideceğim

El-Bab da yaralanan Uz.Çvş Karayel,yine gideceğim

Tarih 19 Şubat 2017, 11:39 Editör PINAR YILMAZ

El-Bab da yaralanan Uzman Çavuş Süleyman Karayel'e Protokolden geçmiş olsun ziyareti

 El-Bab da yaralanan Uz.Çvş  Karayel,yine gideceğim

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'de Yaralanan Kırıkkale’li Uzman Çavuş Süleyman Karayel’e protokolden ziyaret 
Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesi Hüseyin onbaşı mahallesinde Babası ile beraber oturan Uzman Çavuş Süleyman Karayel görevli gittiği Suriye’nin El-Bab bölgesinde yürütülen operasyonda 15 Şubat 2017 tarihinde 10 metre arkasına düşen havan topundan fırlayan şarapnel parçası ile sağ omuz arkasından yaralanmıştı. 
Yaralı Askerin ilk müdahalesi Kilis Devlet Hastanesinde yapılmış olup,daha sonra 16 şubat 2017 günü Kırıkkale Bahşılı daki baba’sı Yakup Karayel in evine getirilmiştir.Tedavisi ve istirahati baba evinde devam etmektedir. 
29 yaşında olan Uzman Çavuş Karayel Rabia Karayel ile Evli olup baba evinde kalmaktadır. 
Piyade Uzman Çavuş Süleyman Karayel Tekirdağ 8.Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı emrinde görevli iken Suriye ye görevli gönderilmişti. 
Uzman Çavuş Karayelin istirahat ettiği Baba Ocağına geçmiş olsun ziyaretine önce Mv.Apdullah Öztürk AK Parti il başkanı Mürsel Akçay ziyaret etti.

Ziyaretci akınına uğrayan Süleyman Karayel Baba ocağında istirahat ederken Kırıkkale Vali si, Mehmet İlker Haktankaçmaz,Garnizon komutan yardımcısı Bakım Albay İsmail Ödemiş,Bahşılı Kaymakam’ı Zikri Şahin,İl Jandarma Alay komutanı Albay İsa Çakmak ,Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Sayın,Kırıkkale İl Emniyet müdürü Mahmut Çorumlu,Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,Bahşılı İlçe Jandarma Bölük komutanu Ercan Erçayan,Kırıkkale Aile ve Sosyal politikalar il müdürü Hatice Uğur’lu ziyaret ederek geçmiş olsun dediler.
Ziyarette Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz,geçmiş olsun diyerek şunları söyledi.
-’yaralı uzman çavuş Karayel’e geçmiş olsun Allah korusun bizler eğer buralarda rahat nefes alıyorsan görev yapıyorsak sizlerin verdiği vatan müdafasındaki kahraman görevleriniz sayesindedir.Bir ihtiyacınız olduğu zaman her türlü yardım için hazırız.dedi.


Uzman Çavuş Süleyman Karayel ise,’şu an yaralandım gazi oldum fakat en kısa zamanda yine gideceğim.Ben şu an buradayım fakat kalben ve ruhen arkadaşlarımın yanındayım. çok az bir grup kaldı,onlarıda yok edip asıl yuvalandıkları Mumbiçe girip yuvalarını başlarına yıkacağız.Biz çok büyük ve Allah için inanmış Türk ordusuyuz,kimseden korkumuz yoktur.diyerek 
Olayı ise şöyle anlattı,’ben Tekirdağ'da görev üzerine seve seve Suriye ye gittim.zırhlı araç sürücüyüm,El-Bab ta hastaneler bölgesinde yoğun çatışmaların olduğu haberi üzerine arızalanan bir araca bakıma gittiğimde aracımdan inerken benim nişancım koruyucum araçta unuttuğum miğferi giymem için beni uyardı.ben miğferi giyerek dışarı çıkıp öbür araca doğru giderken 10 metre arkamıza havan topu atılmış,patlama ile beraber kendimizi yerde bulduk.Çelik miğfer kullanılamaz duruma geldi,üzerimdeki çelik yelek desen oda öyle,Yani beni önce Allahım,sonra arkadaşım,sonrada çelik yelek ve çelik miğfer korudu,Allahın bu gününe şükür diğer yaralanan iki arkadaşımda iyi hayati tehlikeleri yok.Değerli valim, komutanlarım, belediye başkanlarım, kaymakamım geçmiş olsun ziyaretine gelmişler hepsine teşekkür ediyorum.dedi.

Baba Yakup Karayel de ziyarete gelen protokole teşekkür ederek şöyle devam etti,eve hareket edene kadar haberimiz olmadı bizde çok şaşırdık meraklandık Allaha şükür yarası ağır değilmiş.Gazi oldu,Şehit te olabilir bıraksınlar o keferelerle savaşmaya bende giderim.Allah Türk ordusuna güç kuvvet versin,Dualarımız onlarla dedi.


Haberci71 editör ve koordinatörlüğü olarak Suriye de Sınırlarımızı kontrol altına alabilmek orada yuvalanan Deaş,PKK VE pyd gibi ülkemize göz dikmiş dış mihrapların piyonlarına karşı ile mücadale veren özel polis kuvvetlerimize,Asker i güçlerimize Allah güç versin,bizler onurlu mücadalemizde hep beraberiz,hep onlarlayız dualarımız hep onlarladır bunu iyi bilsinler.

(EDİTÖR HA.KOORDİNATÖR AY)

 

Bu haber 1153 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi