Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Evde Sağlık Hizmeti

Evde Sağlık Hizmeti

Tarih 22 Şubat 2017, 01:06 Editör PINAR YILMAZ

Evde Sağlık Hizmeti

Evde Sağlık Hizmeti

Evde sağlık hizmeti kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen İl Sağlık Müdürü Dr.Feramiş Ender Güngüneş, hizmetin aksamadan devam edeceğini söyledi. 

HASTAYA ZİYARETTE BULUNDU

İl Sağlık Müdürü Dr.Feramiş Ender Güngüneş, Evde Sağlık Ekibi ile birlikte Ayak parmağı diabetten dolayı kesilen Kırıkkale Çullu Yolu Karakoç Apt. yaşayan Mevlidiye Kılıç’ı ziyaret ettiler. Ziyarette hastanın pansumanı ve gerekli tedavisi yapıldı. Hasta ve yakınları ziyaretten dolayını teşekkürlerini bildirdiler. Hastalara acil şifalar dileyen Sağlık Müdürü Güngüneş “Evde Sağlık Hizmeti sunumuna ihtiyacı olan bireylere, sosyal ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini de kapsayacak şekilde muayene, tetkik, tahlil, tedavi, tıbbi bakım, takip ve rehabilitasyon, ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin evinde ve aile ortamında sunulması amacı ile yürürlüğe konulmuş, İl Sağlık Müdürlüğünde Evde Sağlık Hizmetleri İletişim ve Koordinasyon Merkezi kurularak ilimizde Evde Sağlık Hizmetleri başlamıştı” diye konuştu. 

HİZMETLER EN İYİ ŞEKİLDE SAĞLANIYOR

Güngüneş “Evde Sağlık Hizmetlerimiz kapsamında, hastalarımızın sağlık ihtiyaçları ve hastalık halleri sona erene kadar, gerekli bütün sağlık hizmetleri en iyi şekilde sağlanıyor. Yönetmelik kapsamında öncelikli olarak, sağlık kurumuna ulaşmada çeşitli sıkıntılar yaşayan, özellikle yatağa bağımlı hastalar başta olmak üzere kronik hastalıklar ve göğüs hastaları, ileri derece kas hastaları, bakıma ihtiyacı olan engelliler, terminal dönem onkoloji hastaları ve yaşlıların  bu kapsamda değerlendirilmesi düşünüldü. Amacımız, hastalarımıza yeni tanı konulmasından ziyade,  tedavilerin düzenli takibi ve gerekli eğitimlerin verilerek hem hasta hem de hasta yakınının bilinçlendirilmesidir” dedi.(KALE HBR)

Bu haber 1083 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi