Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Çağrıların Yüzde 70 i asılsız

Çağrıların Yüzde 70 i asılsız

Tarih 23 Şubat 2017, 01:39 Editör PINAR YILMAZ

Çağrıların Yüzde 70 i asılsız

 

Çağrıların Yüzde 70’i asılsız

VALİ HAKTANKAÇMAZ, ASILSIZ ÇAĞRILARIN İNSANLARIN HAYATINI KAYBETMESİNE NEDEN OLABİLECEĞİNİN ALTINI ÇİZDİ 

112 Acil Çağrı Merkezi 2017 yılı Koordinasyon Toplantısında yeni bina yapımının dışında asılsız çağrılar gündeme alındı. Gelen çağrıların yüzde 70’inin asılsız olduğu belirtirken, yapılan asılsız çağrıların bir insanın hayatını kaybetmesine neden olabileceğinin altı çizildi. 

HASSAS BİR HİZMET

İl Koordinasyodn toplantısına Başkanlık yapan Vali M.İlker Haktankaçmaz, 112 Acil Çağrı Merkezinin öneminden bahsederken, gelen çağrıların da önemli olduğunu söyledi. Yapılan asılsız çağrılar hakkında konuşan Vali Haktankaçmaz, “Gelen çağrıların yüzde 70 asılsız çıkıyor.  112 Acil Çağrı Merkezimiz çok daha ciddi olaylara müdahale etmesi gerekirken bu çağrılar gecikme sağlıyor. 112’yi asılsız ihbarlarla arama yapanları uyarmak istiyorum. Bizlerde tespit ettiğimiz asılsız çağrı bırakan kişileri gerekli idari cezaları uyguluyoruz.  Bu hizmet hassas bir hizmet. Arkadaşlarımız zamana karşı yarışıyorlar. Bunu artık söylemeye bile gerek yok ama bir kez daha vatandaşlarımızın bu hattı gereksiz yere kullanmamalarını istiyorum. Artık bu biraz daha bilinç meselesi. Yapılan  asılsız çağrılar bir insanın hayatını kaybetmesine neden olabilir. İnsanlarımızın biraz daha bilinçlenmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. 

(HABER71-BC)

 

Bu haber 805 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi