Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Sahibi Arayan Oyuncaklar Diyarbakır’a ulaştı

Sahibi Arayan Oyuncaklar Diyarbakır’a ulaştı

Tarih 23 Şubat 2017, 01:46 Editör PINAR YILMAZ

Sahibi Arayan Oyuncaklar Diyarbakır’a ulaştı

Sahibi Arayan Oyuncaklar Diyarbakır’a ulaştı 

Bahşılı Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu ve İmamhatip orta okulu öğretmenleri Sema Nur Altın ile başlayan toplumsal bir proje olarak hayata geçirilen ‘sahibini arayan oyuncaklar’ bütün okulu ve Aileleri kapsamış her kişi elinden geleni yapmıştır. yapılan oyuncaklar ve mektuplar Diyarbakır'ın Silvan ilçesi anaokulu ögrencilerine ulaşması ile amacına ulaşması gurur kaynağı olmuştur. 
Diyarbakır Silvan ilçesi Anaokulundan Gökhan Canbulat öğretmenin Kırıkkale Bahşılı dan gelen öğrencilerin el emeği göz nuru oyuncaklarını öğrencilerine dağıtarak mektupları okutmuş ve onların mutluluklarını fotoğraf ve kameralara tespit etmiş ve göndermiştir. 
Bahşılı İmamhatip okulu öğretmeni Sema Nur Altın hocahanım da bütün okul idarecileri ve öğretmen arkadaşı adına mutluluklarını dile getirerek şunları söylemiştir. 
‘İşte önceki projenin devamı olan bu projedeki emeklerimiz amacına ulaşmıştır.Sevgili velilerim ve öğrencilerim sahibini arayan oyuncaklar Diyarbakır'ın Silvan ilçesi anaokulu ögrencilerine ulaşmıştır .Artık orada kardeşleriniz var .

Gönderdiğimiz mektupları öğrencilerine tek tek okuyan bize videolar gönderen Gökhan Canbulat öğretmenimize teşekkür ederim.O öğrencilerin duygularını gördükçe sizlerin bizlerin ne kadar yerinde ve anlamlı bir çalışma yaptığımızı daha iyi anladım.Paylaşmak,birlik beraberlik,kardeşlik ne kadar güzel şeyler değilmi.İnşallah bu çalışmalarımızın devam gelecektir,çünkü arkamızda güçlü bir idareci kadrosu olan iki kardeş okulumuz,ailelerimiz bize inanıyor,öğrencilerimiz bize güveniyor yapamayacağımız çalışma olamaz.Her zaman eğitimimize önem verip arta kalan zamanlarımızda da böyle projeler üreteceğiz,hepinize teşekkür ediyorum. dedi.(Haberci71 HA)

Bu haber 999 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi