Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Promosyon vereceğiz diye emekliye işkence yapıyorlar

Promosyon vereceğiz diye emekliye işkence yapıyorlar

Tarih 25 Şubat 2017, 01:01 Editör PINAR YILMAZ

Promosyon vereceğiz diye emekliye işkence yapıyorlar

Promosyon vereceğiz diye emekliye işkence yapıyorlar

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, emeklinin banka promosyonu işkencesi çektiğini söyledi. Hükümetin 15 yıldır verdiği sözü tutmadığını belirten Kızık, promosyon meselesinin bankalara rant sağladığını iddia etti.

HİÇBİR SÖZ TUTULMADI

CHP Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, hükümetin emeklilere vereceği promosyon hakkında açıklama yaptı. 15 yıldır ülkenin hiçbir sözü tutmayan hükümet tarafından yönetildiğini belirten Kızık konuşmasının devamında, “Bankalar promosyon için imzalattığı şartnamede üç yıl bankadan maaşını alacak diye taahhütte bulunduruluyor. Ayrıca en az iki fatura yatırma zorunluluğu getiriyor. Faturalarda otomatik olarak hesaptan ödenmesi şartı var. Şimdi soruyorum Emekli üç ayda maaş alıyor aylık nasıl ödeyecek bankada vadesiz bir hesap açıp fatura tutarı kadar hesabında para bulundurmak zorunda diyorlar.”

VATANDAŞLA ALAY EDİYORLAR

“Emeklilerin Doğal gazı yok kömür yakıyor fatura yok ev telefonu ekonomik krizden dolayı kapanmış faturası yok ne yapacaklar bu vatandaşlar, Bu promosyon bankalara yeni bir rant kapısı mı yaratıyorlar emekli isyanları oynuyor yazık günah 15 yıldır vatandaşlarımızın aklıyla alay ediyorlar seçim geldiğin de yalan beyanlar da bulunuyorlar. 1 Kasım seçimlerinde 900 bin taşerona kadro vereceklerdi vermediler 900 bin taşeron işçimizin temiz oylarını aldıktan sonra bir kenara ittiler 15 yıldır vatandaşlarımızı kandırdılar. Artık vatandaşlarımız AKP zulüm, işkence, hırsızlık, talan hükümetine kanmayacaklar 16 Nisan Referandumun da tek adamlık rejimine HAYIR diyecekler” dedi.(PUSULA GZ)

 

Bu haber 797 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi