Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ANAP  HAYIR  İÇİN YOLLARDA

ANAP HAYIR İÇİN YOLLARDA

Tarih 21 Mart 2017, 01:03 Editör PINAR YILMAZ

ANAP HAYIR İÇİN YOLLARDA

ANAP 'HAYIR' İÇİN YOLLARDA

YSK’nın ismini duyurduğu 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum sürecinde çalışmalara katılacak partiler arasında yer alan Anavatan Partisi Kırıkkale İl Başkanlığının açılışını yaptı. Açılışa katılan ANAP Genel Başkanı İbrahim Çelebi Referandumda hayır diyeceklerini açıkladı.  

ÇÖZÜM ODAKLI POLİTİKA İZLEDİK

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığının açılışını yaptı. Açılış da yaptığı konuşmada, açılışın Türk demokrasi hayatına ve büyük Türk milletine hayırlar getirmesi temennisinde bulunan ANAP Genel Başkanı Çelebi, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediklerini, il il gezerek Cumhurbaşkanına destek olduklarını, ancak 16 Nisan’da gerçekleşecek olan referandumda hayır oyu kullanacaklarını söyledi. ANAP olarak hep sorumlu politikaların tarafı olduklarına işaret eden Genel Başkan Çelebi “Biz hep çözüm odaklı politika izledik. Türkiye’yi kamplaştıran değil, birleştiren, bütünleştiren politikalarla yolumuza devam ettik” diye konuştu.

VATANDAŞIMIZA GÜVENİYORUZ

Çelebi “Çok büyük zorluklarla bu ülkemizi kurduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten sonra en büyük faaliyetleri yapan, en büyük siyasetçi ve Devlet adamı kurucu genel Başkanımız rahmetli Turgul Özal’dır. Özal Türkiye’nin her anlamda atılımlar yapmış Ülkenin ufkunu değiştiren liderdi. Ülke genelinde yaptığı atlımlar yeni projeler iş istihdamı alt yapı ekonomide ülkemize çağ atlatmıştır. Ülkede iş aş vardı şimdi ülke işsizler ve ekonomi darboğazında sanayicimiz iş adamımız var. 16 Nisan’daki referandum konusunda biz vatandaşlarımıza güveniyoruz, inanıyoruz. Milletin hakemliğinden hiç kimsenin korkmaması gerekiyor. Biz de bu hakemlikten korkmuyoruz. Milletimizin ciddi anlamda bu değişikliğe 'hayır' diyeceğine inanıyorum” dedi.(BAYRAK GZ)

 

Bu haber 655 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi