Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
MV.CAN İLE İL BAŞKANI AKÇAY EVET ÇALIŞMALARI İÇİN BAHŞILI DA

MV.CAN İLE İL BAŞKANI AKÇAY EVET ÇALIŞMALARI İÇİN BAHŞILI DA

Tarih 21 Mart 2017, 14:29 Editör PINAR YILMAZ

MV.CAN İLE İL BAŞKANI AKÇAY EVET ÇALIŞMALARI İÇİN BAHŞILI DA BİRTAKIM TOPLANTILARA KATILDI.

MV.CAN İLE İL BAŞKANI AKÇAY EVET ÇALIŞMALARI İÇİN BAHŞILI DA BİRTAKIM TOPLANTILARA KATILDI.

AK Parti Kırıkkale Mv.Ramazan Can ile Kırıkkale AK Parti il başkanı Mürsel Akçay Bahşılı daki Evet çalışmalarına katıldı.

İlk Önce Mahalle ve Köy muhtarları ile bir toplantı yapan heyet burada muhtarların sorunlarını dinledi ve yeni anayasa sistemini anlattı.

İkinci Toplantı olarak Bahşılı İlçe Teşkilatında vatandaşlarla bir araya gelen İl Başkanı ve Mv.Can burada da Neden EVET dediklerini anlatarak vatandaşları bilgilendirdi.

İl Teşkilatı,İlçe teşkilatı Bahşılı Kadınlar kolu,Gençlik kolu,Muhtarlar,Parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı İbrahim Uyar genel bir tablo çizerek kafanızdaki soru işaretlerini dağıtmak için vekilimiz ve il başkanımız burada onları dinleyin ki gittiğiniz her yerde EVET demenin ne kadar haklı olduğunu belirtin diyerek devam etti.


 

Uyar,'Değerli vekilim il başkanım sevgili hemşerilerim ,16 Nisana a çok az kaldı,Dünya mazlumlarının,İslam Dünyasının ve Türk Dünyasının geleceği için EVET lerimiz hazır olacak ve 16 Nisan dan sonra geleceğe daha aydınlık,daha bağımsız ve daha özgürce bakacak inşallah.16 Nisan bir diriliş için ,ülkemizin kuruluş için ikinci yüzyılına tamamlayıp Türkiye cumhuriyetinin bir yükseliş devri olacak.

Dış güçlerin nasıl bu zamana kadar oyunlarını bozduysak 16 Nisan dada oyunlarını bozup EVET mührünü böğrüne basacağız inşallah.Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum ve 16 Nisan da Evet Evet Evet diyorum.diyerek konuşmasını tamamladı.

Mürsel Akçay ,Kıymetli hemşerilerim 16 Nisan da referanduma ihtiyaç varmıydı bununla ilgili bilgi vermek istiyorum.Cumhuriyetin ilanından sonra tek parti vardı ,CHP vardı ,herkes oraya ister istemez oy veriyordu.daha sonra Demokratik parti kuruldu Adnan menderes dönemi gerçekten ülkemize çok güzel hizmetler etti.Bu günkü şartlarında Türkiye ye çağ atlattı.Adnan Menderesten sonra bir sürü koalisyonlar oldu.

En sonra Rahmetli Turgut Özel geldi gerçekten oda çok güzel hizmetlerde bulundu.ne zaman tek başına bir iktidar geldi ülkemiz hizmet aldı.Sonra kavgalı dönemler başladı,ilk olarak mesut Yılmaz la Özel Kavga etti.Bunun sonucunda da ülkemiz,milletimiz zarar gördü.Sonra altı kere gittim yedi kere geldim diyen Demirel geldi.Fakat oda tek başına iktidar yönetemediği için Tansu Çiller e bıraktı.Kendi Cumhurbaşkanı oldu yine kaos oldu ülke zarar gördü,bizler hepimiz zarar gördük.En son Bülent Ecevit Ahmet Sezeri cumhurbaşkanı yaptı bir sürü sıkıntılar oldu.Daha sonra AK Parti ile Elhamdüllah Başbakan olarak Recep Tayip Erdoğan geldi.Yine cumhurbaşkanı olarak  Ahmet Sezer vardı ve bir sürü sıkıntı yaşandı.Bununla da anlaşma sağlanamadı Erdoğan ın gönderdiği kanunlar hizmet işleri hep veto ile geri dönüyordu.


Bu nedenle anayasa değişikliği gerektiği zaman meydanlarda değişmesi gerekir diyenler meclis te imza atmıyordu.15 temmuzu yaşayan bu ülkede anayasa değişikliği yapalım dendiğinde Allah razı olsun MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli destek vereceğini söyledi.21 madde üzerinde anlaşma sağlandı,meclise geldiğinde ise 18 maddeye düşürdüler.

CHP VE HDP nin engellemelerine rağmen mecliste çoğunluk oyu ile Erdoğan cumhurbaşkanı seçildi.

işte bugün halka gidilecek,anayasa değişikliği 16 nisan da sizlerin huzuruna gelecek.Allah izin verirse sizler ülkenin geleceğine destek vereceksiniz,biz buna inanıyoruz.

Anayasa değişikliğinin özeti şudur bu ülkeyi bir kişi idare edecek ve bunuda halkın kendisi seçecek.Anayasa değişikliğinde özellikle vurgulamak istediğim şudur Başbakan ve Cumhurbaşkanı tek kişiden olacak ve iki dönem seçilecek.

diyerek herkesi 16 Nisan da EVET mühürünü vurarak zaferle çıkmaya davet etti.

Mv.Ramazan Can ise değerli hemşerilerim önce köyler ve mahallerin muhtarları ile bir toplantı yaptık.

Onların sorunlarını çözmek için çalışmaları hızlandıracağız.

Burada bulunmamızın temel nedeni referanduma gidileceğidir.Evet çıktığı zaman neler kazanacağız aksi olduğu zaman neler olacak bunları analiz edeceğiz.

Cumhurbaşkanlığı yapıp partinin genel başkanlığını yapma görevi Mustafa Kemal Atatürk zamanında başlamış Başbakan lık sembolik olarak oluşmakta imiş.Yani ülkenin her şeyini Cumhurbaşkanı yönetiyor.inönü zamanında da böyle olmuş bir sürü başbakan değişmiş.Demokrat parti Adnan Menderes le ,İsmet İnönü nün elinde liderliği alıyor ve on yıl bu memlekette hizmet ediyor.

o zamanda köylere kadar hizmet geliyor,tabii ülke kalkınmaya başlayınca dış güçler darbe yaptırıyorlar.70 yıllarda da ülke kaos yaşıyor ve 80 de yine darbe oluyor.

1983 Özal la yeni dönem başlıyor.Türkiye nin vizyonu açılmaya başlayıp Dünya da Türkiye bir noktaya gelmeye başlayınca bu seferde şahibeli bir ölümle özal da gitmiştir.sonra Demirel, Mesut yılmaz,çiller,Erbakan hoca,derken kötüye giden ülkemiz 2002 yılında AKP Parti ile ayağa kalktı.

Türkiye Ayağa Kalktı Bir Yerler Giderken Millet Gene AK Parti oyunu artırdı.

Yine Devlet Bahçeli nin desteği ile Apdullah Gül Cumhurbaşkanı seçildi.

devletimize, askeriye 15 temmuzda 241 şehit ile 2000 yakın yaralı ile darbe yapılmaya kalkınsa da ülke insanım dur dedi.

şimdi ise millet uyandı,Devletimizin uzamasını istemiyorlar.İlk defa bir lider çıkarak Dünya Beş ten büyüktür dedi.Ülkemizi ayağa kaldırdı.Ama kalkınmakta olan ülkemizin bu lideri ile 16 Nisan da şahlanacak ve ayağa kalkacak.

Hayır diyerek insanların kafasını karıştırmaya çalışıyorlar.Diktatör falan çıkmıyor halkın oyu ile %50 yi alan cumhurbaşkanı olacaktır.Bu millet en iyisini bilir en iyisini seçer.diyerek Sizlerden rekor Evet bekliyoruz diyerek konuşmasını tamamladı.Soru cevap kısmında ise 18 yaşın Millet vekili seçilmesindeki gerçekleri açıkladı.Bir vatandaş ise 4.etap Toki konutlarının tammalandığı halde teslim edilemediğini beklemekte olduklarını iletti.Gerekli yere telefon ederek talimat verdi.Yine bir vatandaşın Belediyelerde çalışan taşören işçilerin kadro alacağı sözü verilmişti o ne olacak diye soruldu.Bunun ise komisyonda olduğunu seçimden önce bir gelişme olabileceğini söyledi.Kara yolları çalışmasında Doğanay mahallesinde Kızılırmak kıyısında yolun ilk haritadaki güzergahının değiştirildiğini şimdiki durumu ile sürekli o virajda kazalar olduğu bildirilince,Kara yollarını arayarak tekrar incelenmesi talimatını verdi.

AK Parti Bahşılı İlçe Başkanına geçmiş olsun ziyareti .

Belinden ve bel fıtığından Ameliyet olan 10 gündür evinde istirahat eden İlçe Başkanı Sadullah Duyar a Mv.Can ve İl Başkanı Akçay ile Bahşılı ilçe teşkilatı Koordinatörü Mevlüt Özçelik ve başkan Uyar evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Daha sonra Küreboğazı köyü muhtarının sorunlarını dinlemek ve yerinde görmek için Küreboğazı köyüne kısa bir ziyaret yaptı.Köyün altına kurulmak istenen barajın köyün yolunu,mandıralarını,mezarlığını ve dereye yakın evlerin etkileneceğini canlı olarak gösteren muhtar ı ve köylüleri dinledi.


Daha sonra köy ilkokulu bahçesinde bütün köylü vatandaşları toplanmış olarak görüp onlara da sizleri dinledim.şimdi DSİ nin neler yapacağını ve köyün hangi alanına karar vereceklerini,bu deredeki suyun dört sezon debisi ölçülerek karar verileceğini bildirdi.Bu tür bent ve sulama amaçlı barajların devlete külliyeti 10-15 milyona mahal olur bunların iyi ölçülük tartılmadan yapılması elbette iyi olmaz,sonra bu köylü hayvancılık otlak alanı ve çiftçilik arazilerinin yararlanamayacağını söylüyorlar bunları iyice araştırılması gerekir,siz merak etmeyin size zarar gelecek hiçbir şey yapılmaz.dedi

Daha sonra tekrar Bahşılı ya gelen vekil başkan ve il başkanı burada bir düğün salonunda Yahşihan ve Bahşılı da çalışan memurlarla bir toplantı yaparak EVET çalışmalarındaki anayasal değişikliklerin içeriklerini detaylarına kadar anlattı.Buradaki toplantıya Yahşihan Belediye başkanı Ahmet Sungur da katıldı.

AK Parti il teşkilatının Bahşılı Programı sona erdi.

Bu haber 1127 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi