Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Mv.Öztürk ve Mv.Demir Bahşılı da Referandum çalışmalarına katıldı

Mv.Öztürk ve Mv.Demir Bahşılı da Referandum çalışmalarına katıldı

Tarih 01 Nisan 2017, 14:04 Editör PINAR YILMAZ

Mv.Öztürk ve Mv.Demir Bahşılı da Referandum çalışmalarına katıldı

 

 

Mv.Öztürk ve Mv.Demir Bahşılı da Referandum çalışmalarına katıldı

AK Parti Kırıkkale Millet vekilleri Bahşılı İlçe teşkilatında toplantıya katılarak Evet çalışmaları için halktan destek istedi.

Mv.Mehmet Demir de esnaf ziyaretleri yaparak,halk ile oturup çay içti,sorunlarını dinledi,Evet için destek istedi.


İlçe Teşkilatında konuşan Mv.Abdullah Öztürk,Belediye başkanı ve meclis üyeleri,teşkilat üyeleri ile halkın sorunlarını dinleyerek neden evet diyeceğiz diyerek açıklamalarda bulundu.

Mv.Öztürk ben Siyasi hayatıma girdiğim günden beri Bahşılı nın aldığı oy ortalamasını her zaman takdir etmişimdir.

Geçen seçimlerdeki oy yüzdelerini hesaplarsak hep yüksek çıkmış ve en son seçimdede %72 oy alarak rekor kırmıştır,hepinize teşekkür ederim.

Biz niye evet diyoruz,Yurt dışında oynanan oyunlara karşı evet diyoruz,kimseye minnet etmemek için referandumda evet diyoruz,hiç kimseyi işimize karıştırmamak için evet diyoruz,

Hayır diyenler kimler, kimler,Pkk, Hdp, Pyd, Feto,Deaş ve Türkiyenin bugünkü durumdan rahatsız olan ülkeler.Kalkınma onların işi değilki bu bizim işimiz,bu Bahşılı nın,Kırıkkale nin Türkiyenin işi.Onlar bu kalkınmayı hazmedemeyenler.

Değerli hemşerilerim bu refarandum ülkemizin geleceği için,yapısal değişiklikleri yapıp bir daha sıkıntı yaşamamak için,çocuklarımızın geleceği için çok önemli onun için evet diyerek önceden de yaptığınız gibi %72 nin üzerinde oy alacağınıza inanıyorum.



Bizde o açıdan söylüyorum Ak Partinin her seçiminde bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.İnşallah ülkemizin için hayırlı olacaktır.İnşallah 16 Nisan dan sonra Türkiye yeni bir Türkiye olacak bunu samimiyetle söylüyorum hepinizi Allaha emanet ediyorum.Rabbim bize bu şanlı bayrağın altında doğmayı nasip etti,inşallah yine bu bayrağın altında ruhumuzu teslim etmeyi nasip eylesin diyorum.dedi ve konuşmasını tamamladı.

belediye başkanı İbrahim Uyar da Mv.Öztürk e ve Mv.Demir e katılımlarından dolayı teşekkür ederken Bahşılı lı hemşerilerime güveniyorum,yine inşallah eski aldığımız rekor oyları alarak sizlerin yüzünü kara çıkarmayacağız.Ülkemizin refahı,Bahşılımızın geleceği için EVET EVET EVET diyorum dedi.


(haberci71-HA.AY)

Bu haber 1245 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi