Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AYBİMAŞ 4.Şubesinin açılışını yaptı.

AYBİMAŞ 4.Şubesinin açılışını yaptı.

Tarih 12 Nisan 2017, 03:12 Editör PINAR YILMAZ

AYBİMAŞ 4.Şubesinin açılışını yaptı.

 

AYBİMAŞ 4.Şubesinin açılışını yaptı.

Bahşılı da yıllar önce küçük bir bakkal olarak başlayıp yıllar sonra büyüyüp süper market ve AVM olan AYBİMAŞ AVM Mv Ramazan Can ve Yahşihan belediye başkanı Ahmet Sungur unda katılımı ile hizmete girdi.


Baba Ahmet Ayan başta olmak üzere Ayan kardeşler Erol Ayan,Ramazan Ayan ve Hilmi Ayan yerel sermayeden büyüyerek halkın beğenisini, desteğini ve güvenini kazanıp AVM olan daha sonra Kırıkkale halkınında yoğun talebi üzere Sırasıyla Yenimahalle,Yenişehir ve nihayet Samsun Bulvarındada 4.Şubenin açılmasından gurur duymaktadırlar.

Program Mehteran bölüğünün konseri ile başladı.Daha sonra protokol konuşmalarından sonra dualarla kurban kesildi.

 protokol AVM nin açılış kurdelesini kesip iç mekanı incelediler.Bazı Yiyeceklerin fiyatlarını soran Vekil Can duyduğu fiyatın çok uygun olduğunu söyledi ve tebrik etti.

AVM nin iç tezgahlarının incelenmesinden sonra mağaza bahçesinde ikram yapıldı.

Bazı özel stantların ise ayran,sucuk ve beynir ile bal ikramları olarak markaların reklamlarını yaparak halkın beğenisini kazanan lezzetlerin ne kadar uygun fiyata satıldığı gözlerden kaçmadı.


gelen tüm davetlileri meydanda karşılayan Erol ve Ayan kardeşler ise halkın tebrikleri ve ilgisinden gayet memnun olduklarını ilettiler.

AYBİMAŞ yönetim kurulu başkanı Erol Ayan hoş geldiniz konuşmasında şunları söyledi.

Ayan,'Değerli Milletvekilim,Değerli Başkanım ve değerli misafirlerimiz AYBİMAŞ ın 4.Şubesinin açılışında bizleri yalnız bırakmayıp davetimize katıldığınız için sizlere AYBİMAŞ Ailesi olarak teşekkür ederim.

Biz sizlerden aldığımız güç ve destek ile sizlere en iyi şekilde hizmet verebilmek için AYBİMAŞ Ailesi olarak çalışmalarımıza bütün hızı ile devam etmekteyiz.

Tekrar hepinize hoş geldiniz diyor teşekkür ediyorum.diyerek konuşmasını tamamladı.


AK Parti Kırıkkale Mv.Ramazan Can da Kökleri Bahşılı'dan başlayıp büyümeye devam eden AYBİMAŞ ailesine başarılar diliyorum diyerek sözlerine başladı.

Can şöyle devam etti,'Değerli Katılımcılar biliyorsunuz Bimaş Bahşılı Ayanlar eşraflarından olup,her ne kadar Bahşılı olsada Kırıkkale li hemşerilerimizde istifade ediyor.ve Bimaş Bahşılı da başladı kök saldı büyümeye devam ediyor.

bugün öğrendiğim kadarıyla bu 4.işletmemiz İnşallah Kırıkkale de büyüdü,ondan sonrada İç Anadolu sonrada Türkiye de büyümesini cenabı Allahtan niyaz ediyoruz.Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın,Allah bereketini eksik ettirmesin.

Helalinden bol rızıklar versin.Kırıkkale deki bu işletmelerden  bizlerde nasiplenelim.

Burada istihdam olacak,burada yatırım olacak .

Bu Avm ancak fabrika gibidir,istihdama yönelik,emeğe yönelik burada ekmek kapısı olacak,buna vesile olduğundan dolayı da AYBİMAŞ Ailesine teşekkür ediyorum.Yahşihan Belediye başkanımız burada Ticaret odası başkanımız burada,değerli Bahşılı lar burada .Bu AVM nin diğer süper marketlerin öncüsü olması dileğiyle Kırıkkale mize ve kendilerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.diyerek konuşmasını tamamladı.


Konuşmalardan sonra Dua yapılarak kurban kesildi.Daha sonra AVM girişine takılan kurdele kesilerek halka açıldı.

Ramazan Can,Başkan Sungur ,Ticaret odası başkanı AVM içerisini gezerek fiyatların ne kadar uygun olduğunu söylediler.

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar da programı nedeni ile sonradan katıldığı AVM açılışında Ahmet Ayan ve Erol,Ramazan ile Hilmi Ayan kardeşleri tek tek kutlayarak maşallah ilçe mizin gururu oldunuz,Allah bol bol kazanç sağlasın,inşallah başka şubelerle büyümeye devam edersiniz sizlerle gurur duyuyoruz.dedi.


Kırıkkale de ve Bahşılı daki esnafların yanlız bırakmadığı programda,Palyaçoların gelen bütün misafirlere broşür dağıtması,Markalaşmış firmaların ürünlerinin ikram edildiği stantların ikramları,didi didi aracı,mehteran bölüğünün essiz marşlarla dolu ziyafeti organizasyonun kusursuz olması gözlerden kaçmadı,açılan AVM den alışveriş yapan vatandaşların ise,fiyatların çok uygun olduğunu bu mahallede gerçekten ihtiyaç olduğunu sahiplerini kutladıklarını ileterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bizde Haberci71 haber sitesi olarak ve uzman prodüksiyon olarak sayılarının artmakta olduğu ve yeni imajının harika olduğu AYBİMAŞ yönetim kurulunu ve Ayan kardeşleri kutluyoruz.Daha nice başarılarda beraber olmak üzere hayırlı olsun diyoruz.

(Koordinatör AY-Editör HA)

Bu haber 3364 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi