Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kanmaz telekom'dan alo hattı

Kanmaz telekom'dan alo hattı

Tarih 19 Ağustos 2009, 17:39 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale de büyümekte olan telefon sektöründe Telekom atağa geçiyor.
Kanmaz iletişim telekom şubesi açıldı.

BAŞKAN TELEKOMCU KANMAZ İLETİŞİME BAŞARILAR DİLEDİ 

Kırıkkale de büyümekte olan telefon sektöründe Telekom atağa geçiyor.

Aynı anda dört şubesi açılan Telekom hizmetlerini yürütmek üzere  hizmetini Kırıkkale halkının beğenisine sunan kanmaz iletişim bugün açılış yaptı.

Açılış Kurdelesini Kırıkkale Belediye başkanı Veli Korkmaz Türk Telekom bölge  müdürü Alper Sanaç,Telekom Kırıkkale il müdürü Ömer Resul aksu ile kanmaz ailesi beraber    Kesti.

Açılış nedeni ile davetliler ve meraklı halkın katılımları ile doldu taştı.

Şube müdürü olarak haberci71’e özel konuşan Ayfer Kanmaz yoğun davetlilerden memnun olduğunu belirtirken ,”Türk Telekom’un yeni yapılanma yolunda Kırıkkale’de açılan ilk bayi olan özelliğini taşırken,yine Türkiye’de olduğu gibi  Kırıkkale’de Konsepti biten bayi olma özelliğini taşıyoruz.şubemizde Telekom internet aboneliği,telefon aboneliği,fatura tahsilatı,tarife değişimi,adres değişikliği,nakil yani Türktelekom müdürlüğünün yaptığı bütün işlemleri yapmak için  hizmet etmeye hazırız.ayrıca Avea İle İlgili İşlemlere  Başladık.Bizim Asıl Hedefimiz ise evi uzak olan,Hasta olan,İşyerini Terk Edemeyen Müşterilerimize Bir Telefonla Hizmet Sunup Bütün İşlemlerini Mekanlarına veya Evlerine Gelerek Yapmaktır,Bu Tür Bir Çalışma Kırıkkale’de İlk Defa Yapılacak,İnşallah Başarılı Oluruz.yani Telekom şubemiz size bir telefon kadar uzaktadır ALO demeniz yeter ” Diyerek Açılışlarına Katılan Belediye Başkanına ve Bölge Müdürüne,Bütün Davetlilere Teşekkür Ettiğini bildirdi.

Açılışa katılan davetliler ise bayan bir işletmeci görünce daha rahat hareket ederek,Kırıkkale’mizde iş hayatına bayanların da katılması sevindirici bir gelişme diyerek tebrik ederek memnun olduklarını ifade ettiler.

AY Haberci

Bu haber 9217 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Teknoloji

Dr. Cebrail Taşkın'ın Büyük Başarısı

Dr. Cebrail Taşkın'ın Büyük Başarısı Aşağı Mahmutlar'lı hemşerimiz Dr. Cebrail Taşkın Ağ Teknolojileri ve Telekomünikasyon adında bir kitap yayınladı.

Dünya oynarken bizde yasaklandı.

Dünya oynarken bizde yasaklandı. Sosyal ağ Facebook'ta 53 milyon kişinin oynadığı Farmville uygulamasına yasak geldi.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi