Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Kutlu Doğum Camide konferansla devam etti.

Bahşılı da Kutlu Doğum Camide konferansla devam etti.

Tarih 23 Nisan 2017, 02:08 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da Kutlu Doğum Camide konferansla devam etti.

 

Bahşılı da Kutlu Doğum Camide konferansla devam etti.

Kutlu Doğum Erkinlikleri kapsamında Kırıkkale İl Müftü Yardımcısı Mustafa Turan Bahşılı Merkez Hüseyin Onbaşı Camiinde Peygamber efendimiz ve Toplumda Güven adlı konferans verdi.

Toplumumuz da gençlerin dikkatini çekerek Güven konusunda Din i bilgiler konusunda her zaman camiler,kurslar,toplantı salonlarında hep bir araya gelerek bugünü yad ediyoruz.Değerli kardeşlerim Resulullah efendimizin savaşlarında da barış vardı,resulullah efendimiz kalpleri fethederek savaş yapardı.Onun için Güven çok önemli idi.

Zamanımızda yiyip içtiğimiz şeylere,esnaflara, dostlara güvenmemiz lazım.Toplumumuzda olan hadiseler,bakın her yerde kameralar konuyor,neden güven olmadığından.Dünya böyle işliyor.Bugün yabancılar kendileri rahat yaşayıp bizim içimize,Müslümanlar arasına hep fitne sokuyorlar.


Cenabı Allah Müslümanlara her zenginliği vermiş,Bu milleti İslam alemine vermiş güvene dayalı toplum olursak nimetlerden yararlanmasını bilip,efendimizin hayatını kendimize örnek tutarız,birbirlerimizle  yardımlaşırız.diyerek Dünyamızdaki ülkelerde ki olan olayların Güvensizlikten olduğunu ileterek camiideki kutlu doğum konferansını dua ile tamamladı.

Konferansa Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,AK    Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar,İlçe Müftüsü Ahmet Altalı ve kalabalık bir vatandaş katıldı.

Cami çıkışında ise Belediye ekipleri ve Başkan Uyar kendi elleri ile halka Kutlu doğum anısına Çam fidanı dağıttı.Fidan alan halka bunları bugünün anısına evlerinizin önüne dikin,hem kutlu doğum haftasındayız hem de Miraç kandilini idrak edeceğiz bu fidanları dikinki bu günün bir anlamı olsun.dedi.(Editör AY-HA)



Bu haber 743 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi