Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIZILIRMAK Ş.V.P. ANAOKULU 23 NİSAN BAYRAMI 1.GRUP

KIZILIRMAK Ş.V.P. ANAOKULU 23 NİSAN BAYRAMI 1.GRUP

Tarih 26 Nisan 2017, 18:01 Editör PINAR YILMAZ

KIZILIRMAK ŞEHİT VOLKAN PİLAVCI ANAOKULU 23 NİSAN BAYRAMI 1.GRUP

 

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu 23 Nisan Bayramını coşku ile kutladı.

Kızılırmak Ş.V.P Anaokulu Kırıkkale nin en kalabalık ve ilkeli sistemli eğitim veren okullarından olup Atatürk ün Çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Çocuk ve ulusal egemenlik bayramını iki grup halinde kutladı.

1.grup kutlama yapan yedi öğretmen yedi sınıf en güzel gösterilerini sunarak Ailelere ve misafirlere doyumsuz bir gün yaşattılar.

İl Kültür müdürlüğünde düzenlenen programa ilk olarak saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlandı.

Atatürk'ün çocuklara verdiği önemi anlatan kısa film gösterisinden sonra Okul Müdürü Şengül Doğan hoca hanım günün önem ve anlamını belirten konuşmayı yaparak çocukların bayramlarını kutladı.

Müdür Şengül Doğan şunları söyledi, saygı değer meslektaşlarım,kıymetli misafirler,bugün Türkiye Millet Meclisinin açılışı olan 23 Nisan 1920 gününün

büyük önder Gazi Mustafa Kemal Paşa tarafından çocuklara armağan edilişinin 97 yılını kutluyoruz. Tüm ulusumuzun  ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Hepiniz hoş geldiniz saygılar sunuyorum dedi.

 

1.grup olarak ilk gösteriyi ise Özlem Koç ve Ebru Erdal öğretmenin öğrencileri Kafkas Halk oyunlarını sundu.


Yasemin Güngör Öğretmenimizin İspanyol dansı ile sahne alırken Aileler çılgınca alkışlayarak çocukların eğlencesine katıldı.


Derya Özer Öğretmenin öğrencileri Halk oyunlarında vazgeçilmez bir yöremizin Silifke nin oyunlarını usta bir ekip gibi oynayarak bol bol alkış aldı.


Feray Bozan ve Büşra Yagıl öğretmenlerin öğrencileri Türkiye'm adlı gösteriyi sunarken nakarat bölümlerine seyircilerinde katılması salonda Türkiye sözleri ile yankılanrken ön palndaki bale gösterisi yapan öğrencimizin soğukkanlılığı ve estetik görünüşü Ailelerin taktirini topladı.


Ayşenur Korkmaz ve Rabia Mızrak öğretmenlerin öğrencileri ise müzikli dans gösterilerini sunarak Ailelerinin gönüllerini feth eylerken bal arılarının görselliği alkışlarla taktir edildi.


Rabia Yıldırım öğretmenimizin öğrencileri ise Folklor gösterisi sundular.özellikle kız öğrencilerin çifte telli oyunları salonu coşturmaya yetti.


Derya Arslan öğretmenimizin hazırlamış olduğu vatan millet adına gösterilerindeki uyum çocukların yıldızı yaparken kapanıp açılmalarındaki ahenk çok güzeldi,tabiiki sonunda lider öğrencinin ortadan Bayrağımızla şahlanması görülmeye değer bir sahne idi,buda bugünkü kutlamanın süper finali oldu.



10.yıl marşını çalınması ile beraber sahneye çıkarak bütün eğitim kadrosu,idareciler ve satajer öğretmenleri sahneye davet edilerek anın için  fotoğraf çekimi yapıldı.

daha sonra Kırıkkale deki anaokullarının tertiplediği ana okulları karma sergide, hazırladıkları sıtantlarında bir yıllık emeklerini sergileyen okullar sergideki Atatürk temalarını, Çanakkale temalarını işlemeleri büyük beğeni topladı.

BÜTÜN KIZILIRMAK ANAOKULU EĞİTİMCİLERİNİ,İDARECİLERİNİ BU GÜZEL ANLAMLI KUTLAMADAN DOLAYI KUTLUYOR TEBRİK EDİYORUM.

(Haberci71 Koordinatörü AY.Editör HA)

 

 

Bu haber 1572 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi