Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KIZILIRMAK Ş.V.P.ANAOKULU 23 NİSAN BAYRAMI 2.GRUP

KIZILIRMAK Ş.V.P.ANAOKULU 23 NİSAN BAYRAMI 2.GRUP

Tarih 27 Nisan 2017, 10:56 Editör PINAR YILMAZ

KIZILIRMAK ŞEHİT VOLKAN PİLAVCI ANAOKULU 23 NİSAN BAYRAMI 2.GRUP

 

KIZILIRMAK ŞEHİT VOLKAN PİLAVCI ANAOKULU 23 NİSAN BAYRAMI 2.GRUP

Kızılırmak Şehit Volkan Pilavcı Anaokulu 23 Nisan Bayramını coşku ile kutladı.

Kızılırmak Ş.V.P Anaokulu Kızılırmak Anaokulu Kırıkkale nin en kalabalık ve ilkeli sistemli eğitim veren okullarından olup Atatürk ün Çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Çocuk ve ulusal egemenlik bayramını iki grup halinde kutladı.

 İKİ grup olarak kutlama yapan yedi öğretmen beş sınıf en güzel gösterilerini sunarak Ailelere ve misafirlere doyumsuz bir gün yaşattılar.

İl Kültür müdürlüğünde düzenlenen programa ilk olarak saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlandı.

Atatürk'ün çocuklara verdiği önemi anlatan kısa film gösterisinden sonra Okul Müdürü Şengül Doğan hoca hanım günün önem ve anlamını belirten konuşmayı yaparak şunları söyledi,saygı değer meslektaşlarım,kıymetli misafirler,bugün Türkiye Millet Meclisinin açılışı olan 23 Nisan 1920 gününün

büyük önder Gazi Mustafa Kemal Paşa tarafından çocuklara armağan edilişinin 97 yılını kutluyoruz. Tüm ulusumuzun  ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Hepiniz hoş geldiniz saygılar sunuyorum dedi.


1.grup olarak ilk gösteriyi ise Sümeyra Dilsiz öğretmenin öğrencileri Kafkas Halk oyunlarını sundu.


Döndü Saygılı nın Öğretmenimizin neler oluyor hayatta şarkısı ile müzikli dans gösterisi ile coştular . Ailelerde çılgınca alkışlayarak çocukların eğlencesine katıldı.


Nazan Güven hoca hanımın öğrencileri ise Folklor oyunlarının gözbebeği Atatürk ünde çok sevdiği hatta birkaç yerde ise oynadığı bilinmektedir.


Melike Yılmazer in öğrencileri ise Mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm sendedir diyerek mavi şarkısını canlandırdılar.


 Medine Tatlı almaz öğretmenin öğrencileri Sahnede Türk bayrağını canlandırıp çizerek akıllarda çocukların başaramayacağı hiçbir şey yoktur dercesine alkışladılar.



Derya Arslan öğretmenimizin hazırlamış olduğu çifte telli oyunu ile Anadolu nun geleneksel oyunlarından birisini gerçekleştiler.



10.yıl marşını çalınması ile beraber sahneye çıkarak bütün eğitim kadrosu,idareciler ve stajyer öğretmenleri sahneye davet eden sunucu Ebru Erdal ise neşeli bir kutlama programın daha sonra erdiğini anladılar.

Ailelerin öğretmenleri ve idarecileri tebrik etme yarışına girmesi ise güzel bir başarının ardından sadece alkış tutarsak idareciler ve öğretmenlerimiz başarılı bir program hazırladıklarının hazzına varırlar.


 

Bu haber 1338 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi