Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Biz Hep Birlikte Güçlüyüz

Biz Hep Birlikte Güçlüyüz

Tarih 14 Haziran 2017, 03:56 Editör PINAR YILMAZ

Türk Ocakları Konurhacıobası Köyü çocuklarının karne sevincine ortak oldu

Biz Hep Birlikte Güçlüyüz

Türk Ocakları  Konurhacıobası Köyü çocuklarının karne sevincine ortak oldu

Biz Hep Birlikte Güçlüyüz

Türk Ocakları Kırıkkale Şubesi Konurhacı obası köyü vekil öğretmeni Yusuf Yapar’ın girişimi ile yaz tatiline giren öğrencilerin karne sevincine ortak oldu.Türk Ocaklılar, öğrencilerin tamamına hoşlarına gidecek çikolata, bisküvi, şekerlemelerin yanısıra ailelerinin ihtiyaç duyabileceği erzak ve temizlik malzemeleri tedarikinde bulundu.

FAYDALI OLURUZ

Konu ile ilgili olarak Türk Ocakları Kırıkkale Şube Başkanı Halil Murat Ünver “Şu mübarek Ramazan günlerinde karne sevincini yaşayan yavrularımızın sevincine katkıda bulunmak istedik. Aziz milletimiz kendisine yakışır şekilde bugün dünyanın çeşitli yerindeki milyonlarca muhtaca yardım ediyor, bu arada kendi insanımızı da ihmal etmememiz gerekiyor, biz hep birlikte ne kadar güçlü olursak bizden medet uman milyonlara o denli faydalı oluruz” dedi.

DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale Türk Ocakları Yönetim Kurulu üyesi  Murat Yıldırım “Bu yavrularımızın sevincini artıran hediyeleri sağlayan ocaklı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Karınca kararınca bize ulaşan her yardım talebine yetişmeye çalışıyoruz. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da üniversitede okuyan bursu kesilip zor durumda  kalan kimi Türkmen, kimi Arap kardeşlerimize  destek olmaya çalışıyoruz.” Dedi.

VELİLERE TESLİM ETTİ

Konurhacıobası  vekil öğretmeni emekli öğretmen  Yusuf Yapar, Türk Ocakları’nın öğrencilere getirdiği hediyelerden ötürü teşekkür etti.   Şube başkanı Halil Murat ÜNVER ve yönetim kurulu üyesi  Murat Yıldırım  getirdikleri hediyeleri elleri ile  velilere teslim etti.

Bu haber 1199 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi