Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Vali Haktankaçmaz muhtarlarla iftarda buluştu

Vali Haktankaçmaz muhtarlarla iftarda buluştu

Tarih 24 Haziran 2017, 01:37 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz muhtarlarla iftarda buluştu

Kırıkkale Valisi  Dr.M.İlker Haktankaçmaz muhtarlarla iftarda buluştu

 

Biz Vatandaş İçin Varız

Kırıkkale Valisi  Dr.M.İlker Haktankaçmaz, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile iftar sofrasında bir araya geldi.

 

GENİŞ KATILIM 

Kırıkkale Valiliği ev sahipliğinde Polis Evi’nde düzenlenen iftar programına,Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, İl Mahalli İdareler Müdürü Ayfer Erçetin ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

MEMNUNİYET DUYDUM

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ezanın okunmasıyla birlikte yapılan iftarın ardından dua edildi. Daha sonra Vali Haktankaçmaz muhtarlara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Birlik ve beraberliğin önemi açısından bu iftara katılım gösterdikleri için muhtarlara teşekkür eden Vali Haktankaçmaz, insanları bir araya getiren, yakınlaştıran Ramazan’ın manevi atmosferinde, bu kez iftar vesilesiyle muhtarlarımızla bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

SOHBET ETTİ

Muhtarlığın zor ama mukaddes bir görev olduğunu söyleyen ve çalışmalarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Vali Haktankaçmaz, “ Mahallede, köyde kimin sıkıntısı var onları bire bir bildiğiniz için onlarla ilgileniyorsunuz. Yaptığınız görev zor bir görev ama biz bunun için varız. Biz sorunu çözeceğiz ki yaptığımız işten bir zevk alalım. O mutluluğu ancak öyle yaşayabiliriz.” dedi. Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden kutladığını dile getiren Vali Haktankaçmaz, iftar programında muhtarlarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Bu haber 768 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi