Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Keskin Kaymakam ından Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Keskin Kaymakam ından Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Tarih 24 Haziran 2017, 01:46 Editör PINAR YILMAZ

Keskin Kaymakam ından Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Keskin Kaymakam ından Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti

Keskin Kaymakamı Muammer Köken Şehit Ailelerine Bayram Ziyareti gerçekleştirdi

 

Kutsal Emanetlerimiz

Terörle mücadelede vatan için canını veren ilçemizin kahraman evlatlarının geride bıraktığı aileleri Ramazan Bayramında unutulmadı.  İlçemiz Kaymakamı Muammer Köken ve kurum amirleri tarafından ilçe merkez ve köylerde yaşayan tüm şehit ailelerine bayram ziyareti gerçekleştirildi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Özel günlerde şehit ailelerinin hep yanında olan  Kaymakam Köken, çocukları ve S.Y.D Vakfı Müdürü Şenel Gökay İle birlikte  Altıntaş Mahallesinde ikamet eden, oğlu  Şırnak Cudi  Dağı mevkinde yasa dışı terör örgütü ile girilen çatışmada mayına basmak sureti ile  1995 yılında şehit olan Piyade Er Ayhan İçöz’ün annesi  Muazzez İçöz’ü ziyaret edip bayramını kutladı. Acılı ve yaşlı  anne hala 22 yıl önce şehit olan  oğlunun yasını tutmakta, evinde televizyon ve radyo bulundurmamakta. Şehit annesi İçöz ile sohbet edip sorunlarını dinleyen  Kaymakam Köken ”Şehit Ayhan İçöz ve bu vatan uğruna ,canlarını seve seve veren şehitlerimizin aileleri devletimiz için kutsalk bir emanettir.Ramazan Bayramı vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor,başta şehit yakınları ve gazilerimizi olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.”dedi  Şehit annesi İçöz ise Kaymakam Köken'in yapmış olduğu ziyaretten dolayı  memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

 

GENİŞ KATILIM

İlçe S.Y.D Vakfının   koordinesinde gerçekleştirilen şehit ailesi ziyaretlerine kurum müdürlerinden;  İlçe Malmüdürü Muharrem Bulak, Yazı İşleri Müdürü Abbas Sakallı , Tarım Müdürü Serdal Avcı, İlçe Özel İdare  Müdürü Halil Dinçsor,İlçe Müftüsü Fazlı Mutlu, İlçe Nüfus Müdürü Canan erdem, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Üzümcü ve İlçe Emniyet Müdürü Vekili Murat Otay katıldı. Kurum amirleri şehit yakınlarını bayramlarını kutlayarak, hediyelerini takdim ettiler

Bu haber 898 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi