Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GSM den Sporculara İftar

GSM den Sporculara İftar

Tarih 24 Haziran 2017, 01:50 Editör PINAR YILMAZ

GSM den Sporculara İftar

GSM den Sporculara İftar

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği iftar programında sporcular ve aileleri birlikte oruç açtı.

 

SEVİNÇLERİNİ PAYLAŞTILAR

Kırıkkale Başpınar Kapalı Stadyumu'nda bir araya gelen Kırıkkaleli sporcular ve aileleri beraber iftar yapmanın sevincini paylaştılar. Kırıkkale'nin genç sporcularını buluşturan iftar programı öncesi katılımcılara sanatçılar ilahiler okundu ve hafızlar tarafından Kur'an-ı kerim tilaveti yapıldı.

 

TEŞEKKÜR EDERİM

Düzenlenen iftar programı sonrası konuşan Rıfat Ünlü, "81 ilimizde olduğu gibi Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün, Gençlik Merkezimize bağlı merkezlerde 'Merkezimde Sen Varsın' projesi kapsamında aslında bir Ramazan ikliminde amacımız bir araya gelmek. Bu vesileyle hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Ben Gençlik Merkezi ile Gençlik ve Spor Bakanlığının zaten fazlasıyla yaşayan kişilersiniz, hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Bu haber 847 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi