Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yahşihan Belediyesinden Nüfusuna yakın vatandaşa iftar programı

Yahşihan Belediyesinden Nüfusuna yakın vatandaşa iftar programı

Tarih 24 Haziran 2017, 02:50 Editör PINAR YILMAZ

Yahşihan Belediyesinden Nüfusuna yakın vatandaşa iftar programı

 

 

Yahşihan Belediyesinden Nüfusuna yakın vatandaşa iftar programı

Ramazan ayı dolayısıyla Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur tarafından Podioum AVM açık otoparkında birlik beraberlik iftar programı düzenlendi. Geniş katılımın olduğu iftar programında konuşan Başkan Sungur, katılan herkese teşekkür ederek bayramlarını tebrik etti. GENİŞ KATILIM Kırıkkale’nin şehir merkezine en yakın iki ilçesinden biri konumundaki Yahşihan İlçe Belediyesi tarafından tüm şehir halkına yönelik bir iftar programı düzenlendi. Podiom AVM açık oto parkında düzenlenen iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, ilahi dinletisi ve semazen gösterileriyle devam etti.


Kırıkkale Milletvekilleri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir,AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay,Kadın Kolları,Vatan için can verenler dernek başkanı,İhtisas Hastanesi Başhekimi,Sağlık İl müdürü,daha ismini sayamadığımız protokol ve kamu görevlileri,muhtarlar,Dernekler,10 bine yakın vatandaş katılımcılar arasında yer alınken, protokol üyelerine Halktan büyük ilgi vardı.

KATILANLARA TEŞEKKÜR Rahmet ve bereket ayı Ramazan’da bir araya gelmenin hazzını yaşadıklarını belirten Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ayının bir başka anlamının da paylaşmanın önemini kavramak olduğunu belirtti. Sungur “Ramazanın özelliklerinden birisi de ölmeden önce kendi hesabımızı gözümüzden geçirerek, iyiliklerimizi, kötülüklerimizi, yanlışlarımızı, doğrularımızı bir kez daha gözden geçirme imkanı buluyoruz. Bundan dolayı da Allah'a şükrediyoruz. Bu davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.


Beklenenin üzerinde davetlinin gelmesi bundan sonra gerekiyor ki Kırıkkale halkı daha fazla bir iftarda buluşmak istiyor bunu tertip etmek lazım diyen Mv.Apdullah Öztürk te Halkın AK Partiye ve Belediye Başkanına olan sevgisini dile getirmiş oldu.

BU HALKIN İÇİNDEN TESPİT EDİLENLER : Bir aydır reklamı yapılan İftar Programı beklenin üzerinde vatandaş gelince,yemek yiyemeyenler,ayakta yiyenler,kaldırımlarda oturanlar,geri dönenler,Protokolde yemeksiz ekmek ve su ile iftar açanlar,Basın nın aç kaldığı bir iftar gerçekleşmiş oldu.

Protokol masasında ise Yemek getirilemeyen  amir ve vatandaşla Millet vekillerinin yemeklerini paylaşması taktire şayan bir görüntü oldu.Türk insanının ne kadar hoş görülü ve dayanışma içerisinde olduğunu gösterdi,hepsine teşekkür ederiz.Dağıtım organizesini üstlenen firma ve organizasyoncu kimse bir daha Kırıkkale de bu işi yapmasın diyenler oldu.(Haberci71 AY-HA)

 

Bu haber 982 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi