Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
JANDARMA BUNU BAYRAMLARDA  HEP YAPIYOR

JANDARMA BUNU BAYRAMLARDA HEP YAPIYOR

Tarih 28 Haziran 2017, 01:11 Editör PINAR YILMAZ

JANDARMA BUNU BAYRAMLARDA HEP YAPIYOR

 

JANDARMA BUNU BAYRAMLARDA  HEP YAPIYOR

Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi maksadıyla ilave tedbirler alındı.

 

DRONELER KULLANILDI

Tedbirlere sırasında jandarma ekipleri şoför ve ailelerine şeker ikram ettiler. Şekerleri alan vatandaşlar, jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.  Bu maksatla yol denetim faaliyetleri ile trafik kontrolleri arttırıldı Özellikle trafik kazalarının azaltılması maksadıyla ana yollar üzerinde görevlendirilen trafik ve asayiş ekipleri takviye edildi. Halkın huzurlu ve güvenli seyahat edebilmesi maksadıyla dinlenme tesisleri ile mola noktalarında ek tedbirler alındı. Yine trafiğin kontrol edilmesi maksadıyla dronlar kullanıldı 

ŞEKER İKRAMI

Seyahat eden vatandaşların bayramını da kutlamayı ihmal etmeyen İl Jandarma

Komutanlığı ekipleri, kontrol için durdurdukları araçlardaki vatandaşların bayramını kutlayarak seker ve çikolata ikram etti. Alınan tedbirlerin bayram boyunca da devam edeceği belirtilerek kontrollerde vatandaşlar emniyet kemeri kullanımı, aşırı hız yapmamaları ve uykusuz araç kullanmamaları konusunda uyarıldı. 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Tedbirlere sırasında jandarma ekipleri şoför ve ailelerine şeker ikram ettiler. Şekerleri alan vatandaşlar, jandarma ekiplerine teşekkür ettiler.  Jandarmanın yaptığı uygulamaların vatandaşların güvenliği ve iyiliği için olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Jandarma yaptığı uygulamalar sayesinde insanlar yakınlarının yanına daha güvenli gidiyor.”dediler. 

 

Bu haber 956 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi