Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ALSANCAKLARDAN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

ALSANCAKLARDAN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

Tarih 11 Temmuz 2017, 09:48 Editör PINAR YILMAZ

ALSANCAKLARDAN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜN TÖRENİ

 

ALSANCAKLARDAN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ TÖRENİ

Bahşılı nın köklü Ailelerinden olan Alsancak'lardan Süleyman Alsancak torunu  Kaan a  muhteşem sünnet düğünü yaparak davetlilere eğlenceli bir gece yaşattı.

Almanya doğumlu olan Kaan ın babası Mehmet ile Annesi Esma Alsancak'lar, biricik oğulları Kaan a Muhteşem bir sünnet düğünü töreni ile davetlilere güzel bir gece yaşattılar.


Villa Garden işletmesi ve Düğün salonunun eksiksiz ikram ve organizesi ile davul şov kızların gösterileri davetlileri farklı bir eğlenceye sürükledi.

Dede Ocağından araçlarla yapılan sünnet konvoyu ile salona geçildi.

dede Süleyman Alsancak ve babaanne Ayşe Alsancak ile diğer dede Mustafa Alsancak ile eşi Güllü Alsancak'ın kapıda karşıladığı misafirler envai çeşit ikramların hazırlandığı masalara oturdular.

konpiti ve flaşörlerle salona giren sünnet ailesi daha sonra dans yaparak tamamladıkları töreni takı merasimi ile ardından kına töreni ile devam ettirirken ,temiz ve berrak Bahşılı Atadönmez mahallesinde Kızılırmak kıyısındaki otantik havada eğlenmeye doymadılar.

gündüzden salon yerleşimini ,gecede ise kına merasimini farklı bir uygulama yapılarak havadan ve yerden kamera ile çekilip uzman prodüksiyon ekibinden Dron operatörü Hasan Alsancak In havadan kamera çekimleri ile sünnet şölenine renk kattı.

Kapıda karşılanan misafirler masalarına yerleşerek oyunlara,halaylara eşlik edip hep beraber eğlendiler.

Davul şov yapan folkler kıyafetli kızların müzik eşliğinde şovları ile Kına yakılarak takıların takıldığı eğlence neşe içerisinde sona erdi.


Sünnet olan Kaan ın Babası Mehmet Alsancak ve eşi Esma Alsancak ise,iki aile adına katılan misafirlere teşekkür  ederken haberci71 editörüne şu mesajı verdiler.

'biz Gurbetçiyiz Para kazanıp hayatımızı devam ettiğimiz yer Almanya dır.Ama Ana toprağı Baba yurdu Ülkemizin en şirin yeri olan Kırıkkale Bahşılı ilçemiz de Babalarımız analarımızla hasret giderip kendi memleketimizin usullerince adetlerince düğünlerimizi mutluluklarımızı yaşamaya gayret ediyoruz.

Bugün oğlum Kaan ın sünnet törenine icabet eden çiçek gönderen katılan bütün sevdiklerimize çok teşekkür ederiz.Davulunun,sazının telinin sesini bile özlediğimiz ülkemizin güzel insanları ve Babam Süleyman İle Annem Ayşe Alsancak ve Eşimin babası benim kayınbabam olan Mustafa ile Güllü Alsancak,Biraderlerim Ahmet ve Adem in üstün gayret ve mutluluklarını gayretlerini unutmayacağız.Hepsine,bütün misafirlerimize,Salon sahiplerine,fotoğraf,kamera ve havadan çekim ile düğünümüze ayrı bir hava veren Hasan Amcam ile ağabeyim değerli gazeteci Ahmet Yaman a çok teşekkür ederim,seneye de yine diğer yeğenimin sünnet düğününde farklı güzelliklerde buluşmak üzere hoşçakalın .dedi.

 

Haberci71 haberci sitesi ekibi olarak Alsancak ailesinin bu mutlu gününü kutluyor,Kaan kardeşimizin inşallah askerliğide,düğünüde böyle huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yapılır diyerek bütün ailenin nezdinde Bahşılı'nın durdurulamayan Azimli ve Çalışkan insanı Süleyman Aslancak ı tebrik ediyor,bütün aileye mutluklar diliyoruz.

Villa Garden AÇIK HAVA DÜĞÜN SALONU İŞLETMECİSİ CELALETTİN CEBECİ VE iŞLETME MÜDÜRÜ BUĞRA CEBECİNİN DEĞİŞİKLİK YAPARAK YENİ İMAJLARI İLE SEZONA FIRTINA GİBİ GİRDİKLERİ DÜĞÜN SEKTÖRÜNDE BAŞARILAR DİLERİZ.



(Koordinatör AY - Editör HA)

Bu haber 1449 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi