Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kaç Baba Kaç  tiyatrosu beğenildi

Kaç Baba Kaç tiyatrosu beğenildi

Tarih 11 Ağustos 2017, 11:00 Editör PINAR YILMAZ

Kaç Baba Kaç tiyatrosu beğenildi

Kaç Baba Kaç  tiyatrosu beğenildi

Kırıkkale Üniversitesi  tiyatro grubu  Kırıkkale il kültür merkezinde  ‘Kaç Baba Kaç’ oyunun izleyenleri gülme krizine soktular.

ORTASINDA ATAR

 Doktor David Morgan'ın yıllardır beklediği, üniversitede Rektör olma şansı kapısını çaldığı anda, yıllar önce yaptığı küçük bir kaçamak 18 yaşında bir erkek çocuk olarak karşısına çıkar. Üstelik çocuk(Leslie) sarhoştur ve ehliyetsiz araba kullandığı için tutuklanıp polis nezaretinde Dr. Morgan'ı aramaya gelir. Doktor bunu herkesten özellikle de karısından(Rosemary) saklamaya çalışır. Doktorları, hemşireleri ve hastaları işin içine sokmadan idare etmek yerine tam tersi onları da bu arapsaçına dönüşmüş durumun ortasına atar.

TAM PUAN ALDI

 Doktor arkadaşından(Ted) yardım isteyip onu da içinden çıkılmayacak durumlarla baş başa bırakır.. Morgan’ın bu çok önemli günde, bir yolunu bulup geçmişin üstüne çöken gölgesinden kurtulması gerekmektedir. Doktor, meslektaşı Ted’den yardım ister. Ancak zaten karışık olan işler iyice arapsaçına döner. Yalanlar olayı daha da içinden çıkılmaz hale getirir.‘Kaç Baba Kaç’ evlilik, yasak aşk ve kariyer üzerine kargaşa ile örülü soluksuz bir komedi.  İki perde halinde sunulan kaç baba kaç izleyenler tarafından tam puan aldı.

 

Bu haber 780 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi