Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bişkin ve mercan ailelerinin muhteşem düğünü

Bişkin ve mercan ailelerinin muhteşem düğünü

Tarih 12 Ağustos 2017, 16:04 Editör PINAR YILMAZ

MV.ÖZTÜRK İLE BAŞKAN SAYGILI,BİŞKİN VE MERCAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜNE KATILDI

 

Bişkin ve mercan ailelerinin muhteşem düğünü

MV.ÖZTÜRK İLE BAŞKAN SAYGILI,BİŞKİN VE MERCAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜNE KATILDI

Bahşılı ilçesi Villa Garden düğün salonunda yapılan organizasyonunu Beyaz saray işletmecisi Necmettin Özçelik in yaptığı muhteşem düğüne protokol akın etti.

Bahşılı da düzenlenen Kübra ile Ali Mercan ın düğünlerine Mv.Abdullah Öztürk,Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı,AK Parti il başkanı Mürsel Akçay,Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur,bürokrat,iş adamları ve esnafların katıldığı düğüne katılım oldukça fazla oldu.



Flaşörler ,kompitiler ve alkışlar arasında salona giriş yapan Gelin Kübra ile Damat Ali, özel ekip Türkmen kıyafetli kızların oyunları ile ilk danslarını yaptılar.

Girişten düğün sonuna kadar artık açık hava salonlarında geleneksel hale gelen havadan DRON ile çekim yapılması bütün davetlilerin dikkatini çekti.

Salon girişinde bütün misafirleri karşılayan Eski Bahşılı belediye başkanı H.İbrahim Bişkin ile eşi ve Yine belediye meclis üyesi ve Bahşılı eşraflarından Haydar Mercan ve eşi oldukça yorularak bütün misafirlerle bire bir ilgilendiler.



Ustalar topluluğunda saz çalıp Anadolunun güzel ezgilerini söyleyen söyledikce Neşet Ertaş ı hatırlatan Kamil Öge de güzel türküleri ve oyun havaları ile misafirler pisten hiç indirmedi ve doyasıya eğlendirdi.

Takı merasimi ve pasta kesiminde de samimi ve güzel oyunlarla salon renklendi.


Yine neşe içerisinde başlayıp neşe içerisinde sona eren düğünde aile büyükleri ve düğün sahipleri H.İbrahim Bişkin ile Haydar Mercan ortak bir teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajda şunlara değindiler,Çocuklarımızın ve ailelerimizin bu mutlu günlerinde bizleri yalnız bırakmayan Mv.Öztürk'e,Belediye başkanlarımız Saygılı ve Sungur a,İl başkanımız Akçay a,iş adamlarımız ve esnaflarımıza,dost ve akrabalarımıza,düğüne katılamayıp telgraf gönderen Mv.Ramazan Can a, çelenk gönderen dostlarımıza çok teşekkür ederiz,Allah inşallah onlarında ailelerine çocuklarına mutluluklar nasip eder diyerek,


ayrıca,organizasyonda eksiksiz hizmet gösteren Necmettin Özçelik ve ekibine,Düğün kamerası,Dron çekiminde ve fotoğraflarında büyük başarı ve özveri gösteren A.Yaman ve H.Alsancak a teşekkür ettiler.ediler.

Bu haber 2536 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi