Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale de Fırıncıların ayarı gene kaçtı Ekmek 65 Kuruş

Kırıkkale de Fırıncıların ayarı gene kaçtı Ekmek 65 Kuruş

Tarih 16 Ağustos 2017, 11:11 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale de Fırıncıların ayarı gene kaçtı Ekmek 65 Kuruş

Kırıkkale de Fırıncıların ayarı gene kaçtı Ekmek 65 Kuruş

Kırıkkale´de fırınlar arasında yine ekmek rekabeti başladı. Birtüelü dikiş dutturamayan ayarları kaçan fırıncılar Rekabetken dolayı ekmem fiyatı 60 ve 65  kuruşa kadar düşürdüler.

Kırıkkale´de daha önceleri 300 gram ekmeği 80 kuruşa satan fırıncılar tekrar rekabete başladılar. Kırıkkale´de halkın günlük tüketim ihtiyacı olan ekmeğe fırıncılar rekabet yapmaları en çok orta direği sevindiriyor. Bazı fırınlar  1 TL 80,  ,,60 65  kuruşa satmaya başladılar. Kırıkkale´de Fırıncılar “Her şeye zam geldi. Bir unun torbası  35 ile  45 arasında   Ancak buna rağmen bizlere halkı düşünerek zam yapmıyoruz. Ne zamana kadar, dayanabildiğimiz kadar dayanacağız” dediler. 

HALK NE DİYOR  : SİZLERİN BU SÖYLEMLERİNİZİ YILLARDIR DİNLİYORUZ.KESİNLİKLE GÜVEN VERMEYEN BİR ESNAF GURUBUSUNUZ HİÇBİR ZAMAN SİZLERE İNANMIYORUZ.YARİN GENE ANLAŞIR FİYATLARI YUKARI ÇEKERSİNİZ.BAKIN EKİN BOLLUĞU YAŞAYAN ÜLKEMİZDE UNUN FİYATLARIDA DÜŞECEK.SİZLER KENDİ MENFAATLERİNİZİ DÜŞÜNEREK FİYAT DÜŞÜRÜYORSUNUZ.HİÇTE İNANDIRICI DEĞİL...? diyerek fırıncılara güvenmediklerini söylüyorlar.

 

Bu haber 844 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi