Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAYRAMDA PROTOKOLÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN

BAYRAMDA PROTOKOLÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Tarih 04 Eylül 2017, 12:37 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Bahşılı AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyarın kızı Başak ile Murat ın için düğününde adeta Kırıkkale protokolü bir araya geldi.

 

PROTOKOLÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Kırıkkale Bahşılı AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyarın kızı Başak ile damadı Murat için düzenlediği düğünde adeta Kırıkkale protokolü bir araya geldi.

Kırıkkale Alparslan Türkeş Bulvarı nda hizmet veren Yeşilöz açık hava düğün salonunda düzenlenen düğünde protokol,sivil toplum örgütleri,esnaf,daire amirleri ve kalabalık misafir katıldı.


Kompitiler ve flaşörler arasında sahneye gelen Gelin Başak ile Damat Murat ın müzik eşliğinde çıkışları ile ilk dansı alkışlar arasında yaptılar.Dansın ikinci bölümünde ise davetlilerinde katıldığı danstan sonra eğlence faslına geçildi.


Kırıkkale AK Parti mv.Apdullah Öztürk,Kırıkkale valisi Mehmet  ilker haktankaçmaz,Kırıkkale Belediye başkanı Mehmet Saygılı,Kırıkkale il başkanı Mürsel Akçay,Kırıkkale il emniyet müdürü Mahmut Çorumlu,Bahşılı Belediye başkanı İbrahim Uyar,Merkez ilçe başkanı,Gençlik kolları başkanı


Kına töreni yapılırken Başak ın öğretmen arkadaşlarının çıkarttığı oyunlar ilgi ile karşılandı.Daha sonra Nişan töreni yapıldı,Yaş pasta kesimi ile devam eden düğün eğlence ile sona erdi.

Düğün sahibi Adına Teşekkür mesajı yayınlayan AKP Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar ise bütün davetlilere saygı ve sevgilerini sunarken şöyle devam etti.


Kızım Başak ın ve Damadım Murat ın mutlu günlerinde Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın telgrafı okunurken bizzat gelenler bizleri yalnız bırakmayan Mv.miz Öztürk e,Valimiz Haktankaçmaz a,Büyük şehir belediye başkanımız Saygılıya,iL Başkanımız Akçay a,İlçe Belediye Başkanım Uyar a,iL Emniyet Müdürüm Çorumlu ya,İl ve Merkez İlçe teşkilatımıza,Vatan için can verenler dernek başkanımıza,Düğünümüze Telgraf çeken AK Parti teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Ateş,Cumhurbaşkanı Başdanışman Metin Kulik,Mv miz Can a,ist.mv.miz Harun Karaca ya,Güler Kırınç a,BMM danışmanına,Eski Kaymakam ımız Harun Ersin beye,Vatan için can verenler dernek başkanına,Sivil toplum örgütlerine,siyasilerimize Çelenk gönderen değerli dostlarımıza,bizzat katılan bütün davetlilerimiz ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz.diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Haberci71 haber sitesi olarak Duyar ile Erşahin ailelerinin düğünlerinin hayırlı olmasını Başak ile Murat ın mutlu ve sağlıklı yaşam sürmelerini temenni ediyoruz.İlçe Başkanı S.Duyar ıda protokolü buluşturan düğündeki mutluluğunun daim olmasını diliyoruz.

NOT : yeşilöz işletmesini yürüten şahıs düğün sahiplerinin organize işlerine fazla müdahale etmeyin,herkes ne yapacağını iyi biliyor.senden birşey istenmediği müddetce lütfen işlerine karışmayın olurmu....?kınayı yakmayın,yaş pastaya karışmayın,yüksüklere ve takıları anons etmeyin,dua ederken aynı yerde oyunlar oynandığını unutmayın,insanlar dua için müsaitmi bunu bir düşünün,fazla mükrofonu meşgul etmeyin olurmu bu bir ikazdır...? bunları her düğünde yapıyormusunuz şikayetler yüksek sesle söylenmeye başladı...

(KOORDİNATÖR AY-EDTR.HA)

Bu haber 1595 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi. Bahşılı İmam Hatip Ortaokulunda 18 Mart Çanakkale Zaferini anma programı düzenlendi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI 8 Mart Dünya Kadınlar Günü RESİM SERGİSİ YAPILDI
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi