Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Minik Öğrenciler Ata Binmeyi Öğrendi

Tarih 17 Ekim 2017, 09:37 Editör PINAR YILMAZ

Minik Öğrenciler Ata Binmeyi Öğrendi

Minik Öğrenciler Ata Binmeyi Öğrendi Kırıkkale’de Kurtuluş Şehit Uğur Şahin Anaokulu öğrencileri düzenlenen gezide ata binmenin keyfini yaşadılar. MUTLU OLURUZ Anaokulu öğrencileri, okul yönetimi tarafından düzenlenen geziyle Kırıkkale’deki bir at çiftliğini dolaştılar. Çiftlikte atlar dışında bulunan köpek, güvercin ve tavşan gibi hayvanlarda öğrencilerin dikkatini çekti. Öğretmenleri ve çiftlik görevlileri minik öğrencilere bu hayvanlar hakkında bilgiler verdiler ve hayvanlara temas etmelerini kontrollü bir şekilde sağladılar. Şehirde yaşayamadıkları hayvanlara yakınlaşma imkanını deneyimleyen öğrenciler, onların doğada nasıl yaşadıklarına dair merak ettiklerini öğretmenleri ve çiftlik görevlilerinden öğrendiler. Çiftlikte ata binmeyi öğrenen öğrenciler çiftlik görevlilerinin gözetiminde at üzerinde vakit geçirdiler. Ata binmek konusunda tedirginlik yaşaya öğrenciler ise çiftlikte bulunan midilli ile gezme fırsatına sahip oldu. Düzenledikleri etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan okul müdürü Halil Kahraman, “Minik yüreklere hayvan sevgisini kazandırmak amacındayız, bunu ne kadar kazandırabilirsek o kadar mutlu oluruz” dedi.

Bu haber 895 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi