Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TGK DAN ULUSLARARASI ATAK

TGK DAN ULUSLARARASI ATAK

Tarih 20 Ekim 2017, 02:10 Editör PINAR YILMAZ

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ile Çin Gazeteciler Birliği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

TGK'DAN ULUSLARARASI ATAK Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) ile Çin Gazeteciler Birliği arasında işbirliği protokolü imzalandı. Türkiye ile Çin arasında medya alanında işbirliğini başlatacak olan protokol, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yeni ile Çin Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri WangDongmei arasında Çin'in başkenti Pekin'de imzalandı. İŞBİRLİĞİNE TEŞVİK EDECEK Çin Komünist Partisi'nin 19.Ulusal Kongresi dolayısıyla açılan Basın Merkezi'nde imzalanan işbirliği protokolü, iki ülkenin basın kuruluşları arasındaki işbirliğini ve değişimi artırmayı amaçlıyor. İşbirliği protokol uyarınca ilk aşamada her yıl iki taraftan 6 kişilik gazeteci grubu, birer haftalık süreyle karşılıklı ziyaretlerde bulunacak. Protokol kapsamında yerel basın kuruluşları arasındaki işbirliği de teşvik edilecek. TABAK ARMAĞAN EDİLDİ İşbirliği protokolüne ilişkin bilgi veren TGK Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yeni, "Çin Gazeteciler Birliği ile yaptığımız işbirliği protokolü Konfederasyonumuzun dış dünyaya açılması açısından büyük önem taşımaktaydı. Amacımız, dünyanın gelişen ülkesi Çin’de ülkemizi temsil etmek ve medya kuruluşlarımıza ve meslektaşlarımıza katkıda bulunmak. Bu hedef doğrultusunda çok yakında Rusya Gazeteciler Birliği ile de işbirliği protokolü imzalayacağız" dedi. Protokol imza töreninin ardından işbirliğinin anısına, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Yeni tarafından Çin Gazeteciler Birliği Başkanı ZHANG Yannongve Çin Gazeteciler Birliği Genel Sekreteri WANG Dongmei’eçini tabak armağan edildi.

Bu haber 802 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi