Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Delice SML de anlamlı etkinlik

Delice SML de anlamlı etkinlik

Tarih 21 Ekim 2017, 02:29 Editör PINAR YILMAZ

Delice SML de anlamlı etkinlik

Delice SML’de anlamlı etkinlik Aşure etkinliği yapıldı Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Muharrem Ayı dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. AŞURE ETKİNLİĞİ YAPILDI Muharrem Ayı münasebetiyle Kırıkkale’de gerçekleştirilen Aşure Etkinliklerine Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de katıldı. Okulda Muhharem Ayı dolayısıyla Aşure Etkinliği düzenlendi. Okuldan etkinlik konusunda yapılan açıklamada, “Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Muharrem ayı dolayısı ile öğrencilere aşure ikram edildi. Okulumuz çalışanları, öğretmenleri, müdür yardımcıları ve müdürü Mustafa Ertekin ve öğrenciler hep birlikte yapılan bereketi aşurenin tadına baktılar” denildi. POZİTİF BİR ÇALIŞMA Mesleki sağlık eğitimi konusunda Kırıkkale’de önemli bir yere sahip olan Delice Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim faaliyetlerinin yanı sıra öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik bu tür etkinlikleri ile de göz dolduruyor. Aşure Etkinliği’nin okulda öğrenci ve öğretmen motivasyonunu artırmaya yönelik sosyal ve pozitif bir çalışma olduğu belirtildi. Bu tür etkinliklerin devam edeceği bildirilirken, öğretmen ve öğrenciler etkinlikten memnun kaldıklarını söylediler.

Bu haber 865 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi