Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

BAHŞILI DA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

Tarih 06 Kasım 2017, 00:01 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ

BAHŞILI DA AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEÇİLDİ AK Parti Bahşılı İlçe kongrelerinde Bahşılı İlçe sinde devam etti. Bahşılı da bir düğün salonunda düzenlenen kongrede konuşan Ak Pati il başkanı Nuh Dağdelen,yoğun ilgiden dolayı Bahşılı lı hemşerilerime teşekkür ediyorum.kongreler çok önemli,gittiğimiz her yerde böyle yoğun coşkulu kalabalıklar var. Burada muhabbet ve güç bizi daha da güçlendiriyor.Geleceğe güçlü ve iyi bakmamıza sebebiyet veriyor bu sebeple bize verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. kongreler yeniden tazelenme ve birlik beraberlik sürecidir. 2013 ün Mayı ayında Türkiye enleri yaşadı.Cumhuriyet tarihinin en düşük enflasyon oranını gördük.Merkez bankasının rezervinin en yüksek olduğu zamanı gördük,Dış ticaret hacminin en yüksek olduğu zamanı gördük,İMF olan borcumuzun son taksidimizi ödedik,Dünyanın en iyi üç projelerini ihale ettik.Osman Gazi köprüsü,Yavuz Sultan selim köprüsü ve Hava limanı.Türkiye nin güçlenmesi ,bölgesinde parlayan bir yıldız olması maalesef küresel güçleri rahatsız etti.Arap baharıyla başlayan ayaklanmalar maalesef bütün,ortadoğuda islam ülkelerinde,gezi olayları ilede Bir Türkiye baharı oluşturmaya çalıştılar.ama maalesef başarılı olamadılar.beceremediler 1"5 Temmuz da bir darbe girişimine yeltendiler.Ondada milletimizin kararlı duruşu bütün planları bozdurdu.Ama durmayacaklar devam edecekler çünkü bu hak ile batılın kavgasıdır.diyerek durmak yok yola devam dedi. AK Parti ile Türkiye´nin sadece sınırları içerisine hapsedilen bir ülke olmaktan çıktığını dile getiren Milletvekili Abdullah Öztürk “Gerçekleştirilen ilçe kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. AK Parti bir güven partisidir. AK Parti milletin partisidir. AK Parti milletinden aldığı güç ve güven ile bütün mazlumların gariplerin sesi ve dayanağı olmuş bir partidir. Bu sebeple AK Parti 2001 yılında kurulduğu günden bu yana girdiği bütün seçimlerden zaferle çıkmıştır. AK Parti kurulduğu günden bu yana büyümüştür. Şimdi gerçekleştirdiğimiz ilçe kongrelerimiz ardından il kongremiz onun hemen arkasından da büyük kongremiz olacaktır. Partimiz bu kongre sürecinden de büyüyerek ve güçlenerek çıkacaktır” şeklinde konuştu. Kadın üyelerin çoğunluğu bütün protokolün dikkatini çekti ve teşekkür ettiler. Kogreye AK Parti millet vekilleri Ramazan Can,Abdullah Öztük,Mehmet Demir,Koordinatör Millet vekili Nuri Uslu,İl Genel meclis başkanı Murat Çaykara,Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,Civar belediye başkanları,muhtarlar ve kalabalık bir Bahşılı lı vatandaşlar katıldı. Daha sonra geçilen İlçe Başkanlığı seçimlerine tek aday olarak çıkan Güner Taş seçildi.

Bu haber 1206 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi