Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Yeşilvadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine şehit köşesi

Yeşilvadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine şehit köşesi

Tarih 17 Kasım 2017, 11:12 Editör PINAR YILMAZ

Yeşilvadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu lise sinde şehit köşesi açıldı

Yeşilvadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu lise sinde şehit köşesi açıldı Yeşilvadi Mesleki ve Teknik Anadolu lise sinin adı değişerek ,terör örgütü tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Musa Saydam ın adı verilmişti.Şimdi bugünde Kırıkkale Vali liği ve İl Milli Eğitim müdürlüğü tarafından okulun adı değiştirilerek Yeşilvadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu lise oldu. Okul Müdürü ve Milli eğitim işbirliği ile okul girişine bir köşe düzenlenmiş ve açılışı gerçekleşmiştir. Açılışa İl Milli Eğitim müdürü İsmail Çetin,Şehit Aileleri dernek başkanı Rifat Öcal,Milli eğitim Şube müdürleri,Okul Müdürleri,Şehit Aileleri ile Musa Saydam ın ailesi katıldı. Programda önce üzeri örtülü olan şehit saydam ın fotoğrafları ile düzenlenmiş köşenin kurdelesi Milli EĞİTİM Müdürü Çetin ve şehit ailesi tarafından kesilerek açıldı. Daha sonra konferans salonunda Kuran tilaveti,saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Okul Müdürü Kadir Temizgül ün ve İl Milli Eğitim müdürü Çetin in konuşmaları ile devam edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Çetin,Şehit ailemize Allah tan sabır diliyoruz. şehitlik çok yüce bir mertebedir.Şehitler ölmez onlar yaşamaya devam ederler. Bu Vatan İçin,Bu Bayrak İçin şehit olmuşlardır.Bizlerde yeterli sayıda olmasa da Valimizin direktifleri doğrultusunda okullarımızın sayısı kadar şehit isimleri veriyoruz.çünkü bu ülkeyi vatan yapan şehitlerimizdir.Bugünde Turizm okulumuzun ismi Uzman Çavuş Musa Saydam ın ismi ile değişmiştir.mütevazi şekilde hazırlanan köşelerle şehitlerimizi her zaman anıyoruz. diyerek hayırlı uğurlu olsun dedi. açılış kurdelesini şehit ailesi ile beraber kesti. şehit musa saydam için şiirler okundu kendi fotoğraflarından düzenlenen slayt gösterisi sunuldu. Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin Tarafından Şehit Ailesine Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı ile plaket takdim edildi. Yemek ikramı ile program sona erdi.

Bu haber 1882 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi