Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ 27 YAŞINDAKİ BU ARAÇ PERTKEN BIRAKILMALI

TARIM MÜDÜRLÜĞÜNDEKİ 27 YAŞINDAKİ BU ARAÇ PERTKEN BIRAKILMALI

Tarih 05 Şubat 2018, 13:09 Editör PINAR YILMAZ

TARIM MÜDÜRLÜĞÜ 27 YAŞINDAKİ BU ARACI HALA YAPTIRIP KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORDUR HERHALDE.

TARIM MÜDÜRLÜĞÜ 27 YAŞINDAKİ BU ARACI HALA YAPTIRIP KULLANMAYI DÜŞÜNMÜYORDUR HERHALDE.? 1989 yılında vilayet olan Kırıkkale ilimizin Tarım müdürlükleri ilçelerde kurulmaya başladığında Kartal doğan model bu araç 1991 yılında İl Tarımdan Bahşılı ilçe Tarıma tahsis edilmiştir. 1991 model bu aracın yaşı şimdi nereye geldi ben hesaplayamadım doğrusu.(27 yaşında) Daha önceki il müdürlere kerhen söylediğimizde yeni arazi aracı alınacak diyerek bizleri oyalamışlardı. KAFA KARIŞTIRAN SORULAR...? Birinci soru,Benzinli 1991 model bu araç yakıtı kilometrede 750 tl bulurken,Bahşılı ilçe köyleri engebeli dağlık bölge olduğu bilinirken bu araç hala neden kullanılıyor önce bu soruyu soralım. ikincisi, Devlet 16 yaş uygulaması ile araçlarını hurdaya ayırıp müracaat eden vatandaşlara 10 bin tl destek verileceğini söylerken,peki bu Tarımın aracının kazadan önceki hali bile 7-8 bin tele ancak edecekken yeni araç düşünülmediği gibi,birde bunu 8-10 bin tele verip yaptırmaya kalkılırsa bunun hesabını adama bu dünyada da öbür dünya dada sorarlar diyoruz. üçüncüsü, ise yeni yıl girdiğinde araç kiralama prosedürleri neden üç ay sürüyor ,okul serfisleri okullar açılmadan önce halledilirken bu Tarımın araçlarının işlemleri neden bitemedi anlaşılamadı doğrusu. şimdi Bahşılı da personel kiralama araç için bekleyecek mart ayını buda çok düşündürüyor.Devlet dairelerindeki yerarşi böylemi işliyor yani,biri çıksın izah etsin. 27 yaşındaki aracı Kullanırken yıllık bakım maliyeti, yaktığı yakıt hesaplanırsa şimdiye kadar 5 tane arazi aracı alınırdı diyen sesler çoğalmaya başladı bilesiniz...! YORUM:1990 YILINDA İLÇE OLAN BAHŞILI İLE YAŞIT OLAN 27 YAŞINDAKİ BU TARIM ARACI İLE BİRKAÇ KEZ GÖREVE GİTTİM,İNANIRMISINIZ BIRAKIN YAKITINI,KONFORUNU TEPELERDE ÇOK KALDIK VE İTTİK. AYNI BUNA BENZER BİRDE KIRIKKALE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN KÜÇÜK FORD MÜNİBÜSÜ VARDI DİNEKDAĞI PROGRAMINDA DAĞDA KALDIK BASIN MENSUBU ARKADAŞLAR TEPEYİ İTEREK ÇIKARTTIKLARI BU ARACIN VE YAŞININ ARTIK EMEKLİ OLMASI GEREKTİĞİNİ HABER YAPMIŞLAR VE ERTESİ YIL GÜZEL BİR SERVİS ARACI ALINMIŞTI. ŞİMDİ SIRA BAHŞILI DA.O GÖREVE GİDEN KÖYLERDE VATANDAŞLARIN SORUNLARI İLE YAKINDAN İLGİLENEN PERSONELLER,ŞİMDİLERİ KELLE KOLTUKTA GİDİYORLAR.NİTEKİM YAKIN ZAMANDAKİ BİR KAZADA PERT DURUMUNA GELEN ARAÇTA ÜÇ TANE MÜHENDİS VARDI,ALLAH KORUDU HAFİF YARALARLA KURTULDULAR.BU MEMLEKETTE MÜHENDİSLER KOLAY YETİŞMİYOR..! SAYIN YETKİLİLER.SİYASİ OLARAK KOLUNDAN TUTTUĞUN HER ADAMI BURALARA MÜDÜR YAPARSIN FAKAT HER MEMURU ZİRAAT MÜHENDİSİ,VETERİNER MÜHENDİSİ YAPAMAZSIN.ŞİMDİ BAHŞILI TARIM MÜDÜRÜ VE MÜHENDİSLERİ,PERSONELİ İLE GÜZEL BİR ÇİZGİ YAKALADILAR,UYUMLU VERİMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR.AMA KİRALIK ARAÇ PROSÜDÜRE TAKILIRSA,DEVLETİN 21 YAŞINDAKİ ARACI İLE GÖREVE GİTMEYE DEVAM EDİLİRSE BENCE BUNLARIN VEBALİNİN ALTINDAN KİMSE KALKAMAZ.? (Koordinatör AY)

Bu haber 1220 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi