Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA İSTİKLAL MARŞI NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY U ANMA PROGRAMI

BAHŞILI DA İSTİKLAL MARŞI NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY U ANMA PROGRAMI

Tarih 13 Mart 2018, 12:12 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA İSTİKLAL MARŞI NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY U
ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

BAHŞILI DA İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜVEMEHMET AKİF ERSOY’U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ 12 mart “İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı” Özel Gazi Kolejinde düzenlendi. Düzenlenen programa Kaymakam Zikri Şahin,İlçe Milli eğitim müdürü Muhammet Bahadır Dülger,Şube müdürü Ercan Doğan, AK Parti Bahşılı ilçe başkanı Güner Taş,Emniyet müdürü Kadir Avcı, Bahşılı jan.kom.Ercan Erçayan,kamu kurum amirleri,İlçe Okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Programa başlamadan önce okul koridoruna açılan öğrencilerin yaptığı Atatürk temalı Afiş ve resim sergisi gezildi.kurdelesini kestiği serginin çok güzel olduğunu ifade eden Kaymakam Melek öğretmene ve okul müdürüne sergi ve program için teşekkür etti. -Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı başlandı.Okul müdürü Mehmet Al hoş geldiniz konuşması yaptı. -Günün anlam ve önemine yönelik konuşmayı Sosyal Bilimler öğretmeni Dilek Güven yaptı. Kırıkkale ili ve Bahşili ilçesinde düzenlenen “İstiklal Marşı Okuma Yarışması”nda dereceye giren öğrencilerin ödüllerini ise Kaymakam Zikri Şahin,İlçe Milli eğitim müdürü Muhammet Bahadır Dülger verdi. Ödül Alan Öğrenciler; İlkokul düzeyinde: 1-Ceren Naz ÖNGER,İlçe birinciliğinin yanında İL İkinciside olmuştur. Barbaros ilkokulu öğrencisi. 2-Esma Nur TABUR 3-Elvan ERCAN Ortaokul düzeyinde: 1-Sudenaz AKKOÇ ilçe birinciliği yanında il 3.side olmuştur. Bahşılı İmamhatip ortaokulu. 2-Zeliha Aysun ÖNGER 3-Sudenaz YILDIZ Gazi kolej öğrencilerinin istiklal marşının tamamını okurken adeta tv spikeri gibi ortalarında işaret dili istiklal marşını yorumlaması alkışlara neden oldu.bu öğrenci Beyaz Kelebekler Anaokulu öğrencisi Hanife Beyza Duyar dır. Okulun her ay düzenli olarak yarışma ve çeşitli etkinliklerle süslediği Değerler Eğitimi’nde bu ayın değeri olan “Vatanseverlik” konusunda yapılan şiir yarışmasında birinci olan 8/B sınıfı öğrencisi Ilgın KAYALI şiirini okudu. Yine Değerler Eğitimi kapsamında Afrin’de kahramanca çarpışan şanlı askerlerimize öğrenciler tarafından yazılan mektuplardan birinci olan 6/A Sınıfı öğrencisi BerraPUGUR mektubunu okudu. Program İstiklal Marşı’mızın kabul edildiği yılları hatırlatan İstiklal Marşımızın nasıl yazıldığını anlatan kısa bir film izlendi ve sona erdi.

Bu haber 1442 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi