Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da Tıp Bayramı Toplum Sağlığı Merkezinde  kutlandı

Bahşılı da Tıp Bayramı Toplum Sağlığı Merkezinde kutlandı

Tarih 15 Mart 2018, 02:14 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da Tıp Bayramı Toplum Sağlığı Merkezinde kutlandı

Bahşılı da Tıp Bayramı Toplum Sağlığı Merkezinde kutlandı Bahşılı Toplum sağlığı merkezinde Kutlanan Tıp Bayramına Belediye başkan Yardımcısı Özcan Akdeniz Aile doktorları Nilüfer Hamidiye ve Dr.Elif İyigüder ve hemşireler katıldı. Sağlık ocağı Binasında düzenlenen törende Başkan Yardımcısı Özcan Akdeniz,Doktorlarımızın ve hemşirelerimizin,112 çalışanlarının Tıp bayramını kutluyorum.belediye başkanımızın rahatsızlığı nedeni ile katılamadı sizlere selamlarını getirdim.sizler bizim için vazgeçilmezlerdensiniz. Sağlık konusunda hasta ilişkileri konusunda halkımız sizlerden çok memnun,bizde teşekkür ediyoruz. bir sorununuz olduğu zaman Belediye kapımız sizlere her zaman açıktır.dedi. Belediye başkanının gönderdiği yaş pasta ikramı ve birer tişört hediye edildi. HABERCİ71 HABER SİTESİ OLARAK BAHŞILI DA ÇALIŞAN BÜTÜN SAĞLIKCI DOKTORLARIMIZ,HEMŞİRELERİMİZ VE PERSONELLERİMİZİN TIP BAYRAMLARINI KUTLUYORUZ. BU GÜZEL GÜNÜNÜZDE YAŞANAN BİR OLAYDA,BİR ŞEHİT YAKINIYIZ BİZİM ÖNCÜLÜĞÜMÜZ VAR,ÖĞRETMEN,MEMUR ÖNÜMÜZE GEÇEMEZ DİYEREK SESLİ OLAY ÇIKARTMASI AYIP KAÇMIŞTIR. İÇERDE HASTA VARKEN VEYA SIRANIN BAŞKA BİRİNDE OLDUĞUNU GÖRDÜĞÜ HALDE BÖYLE DAVRANMASI ŞEHİTİMİZİN KEMİKLERİNİ SIZLATMIŞTIR,ACABA ONA LAYIK OLMAK İÇİN DAHA HOŞGÖRÜLÜ DAVRANMALIMISINIZ BİR TARMANIZ GEREKİR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ.

Bu haber 1362 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi