Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YEŞİLVADİ Ş.M.S.Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 4006 Tübitak Bilim Fuarı

YEŞİLVADİ Ş.M.S.Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 4006 Tübitak Bilim Fuarı

Tarih 17 Nisan 2018, 02:35 Editör PINAR YILMAZ

Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 4006 Tübitak Bilim Fuarı düzenlendi

Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 4006 Tübitak Bilim Fuarı düzenlendi Edinilen bilgiye göre,TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 4006 Tübitak Bilim Fuarı düzenlendi. fuarın açılışına,Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Okan ŞAHİN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hatice ŞAP ile okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Fuarda öğrencilerin danışman öğretmenleriyle birlikte hazırlamış oldukları 25 adet proje sergilendi. Sergilenen Proje İsimlerine göre, Türk Dili ve Edebiyatı alanında beş proje, Tarih alanında bir proje, Fen Bilimleri alanında altı proje,Matematik alanında iki proje, Coğrafya alanında üç proje, Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında,sekiz proje ile sergiye katılarak projelerini tanıttılar öğrenciler yiyecek bölümünde kendi yaptıkları yiyecekleri ikram ettiler. Okul müdürü Kadir Temizgül ise AA muhabirine fuar ile ilgili şu bilgileri verdi,'öğrencilerimiz tamamı kendi çalışmaları ile yaptıkları 25 proje bugün görücüye çıkarak sergilendi. danışman öğretmenlerimizin kontrollerinde tamammen kendi imkanları ile yaptıkları projeler arasında çok iddialı olanlar vardı.yiyecek dalındaki projelerini sergileyen öğrencilerimiz ise yaptıkları pasta,börek ve meyve sularını ikram ettiler.emeği geçen bütün öğrencilerimi ve danışman öğretmenlerimizi kutluyorum.dedi.

Bu haber 1326 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi