Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ÇİÇEK DİK DÜNYA RENKLENSİN PROJESİ HAYATI RENKLENDİRDİ

ÇİÇEK DİK DÜNYA RENKLENSİN PROJESİ HAYATI RENKLENDİRDİ

Tarih 18 Nisan 2018, 01:03 Editör PINAR YILMAZ

ÇİÇEK DİK DÜNYA RENKLENSİN PROJESİ HAYATI RENKLENDİRDİ

ÇİÇEK DİK DÜNYA RENKLENSİN PROJESİ HAYATI RENKLENDİRDİ Kırıkkale Kızılırmak şehit volkan pilavcı Ana okulu öğretmenlerinden Yasemin Güngör Ve Nesrin Çelik tarafından çiçek dik dünya renklesin projede hayata geçti. BİR ARAYA GELDİK Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi. "Temiz ve güzel bir çevre eğitimi ne kadar erken yaşta başlarsa o kadar iyidir. Çünkü, okul öncesi ve okul çağlarında oluşan ilgiler ve tutumlar gelecekteki istendik davranışların temelini oluşturur. Bu amaçla yola çıkan Okulu Öğretmenleri;Yasemin Güngör ve Nesrin Çelik, çiçek Dik Dünya renklesin ’İsimli projeye imza attılar. Kırıkkale Kızılırmak şehit volkan pilavcı ana Okul müdürü Şengül Doğan İSE, 5 yaş Şubeleri öğrenci ve velileri proje’ yi gerçekleştirmek için okul bahçesinde bir araya geldiler.Çocuklarıyla birlikte tasarladıkları saksılara lale,karanfil,sardunya gibi çiçekleri diktik. Minik yüreklerin de umutlar yeşerttik. Proje de emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.sosyal etkinlikler çocuklarımızı hayata bağlıyor dedi.

Bu haber 920 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi