Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı da ağaç dikme bayramı düzenlendi

Bahşılı da ağaç dikme bayramı düzenlendi

Tarih 18 Nisan 2018, 03:07 Editör PINAR YILMAZ

Bahşılı da ağaç dikme bayramı düzenlendi

Bahşılı da ağaç dikme bayramı düzenlendi Bahşılı Belediyesi ağaç dikme bayramı düzenledi. Düzenlenen programa Kaymakam Zikri Şahin,Jandarma komutanı Ercan Erçayan,Belediye Başkanı İbrahim Uyar,İlçe Emniyet müdür vekili Kadir Avcı,AK Parti İlçe başkanı Güner Taş,Kadınlar kolu, Tema Bahşılı Temsilcisi Yusuf Uyar,Milli eğitim müdürü Muhammet Bahadır Dülger,Halk Eğitim müdürü Veysel Pekdoğan,Ş.Y.A Ortaokul müdür yardımcısı Metin Uslu,İmamhatip okulu müdürü Ünal Şimşek,Kamu Kurum ve okul müdürleri,Tema Sınıfları,İl Jandarma dan 50 asker ve rütbeli personel,Başkan Yardımcısı Mustafa Öktem,Belediye personeli ve Aileler katıldı. Önceden eşilen çukurlara ve okullar adına ayrılan kısımlara çamların dikilmesi sağlandı. Barbaros İlkokulu,Şehit Yusuf Alsancak Ortaokulu,Beyaz Kelebekler Anaokulu kendilerine ayrılan yerlerin fidanlarını diktiler. Beyaz Kelebekler öğrencileri ise yaban kuşları için yaptıkları kuş yuvalarını Tema başkanı ,öğretmenleri ve ailelerinin yardımları ile büyük çam ve meşe ağaçlarına taktılar. Kaymakam Zikri Şahin ağaç bayramı ile ilgili şunları söyledi,Bahşılı da bugün bir bayram havasında bütün okullarımız,öğrencilerimiz,aileleri,Tema ve Belediyenin katkıları ile ağaç dikimi yapıldı.İlçemiz için çok güzel bir çalışmadır emeği geçen herkesi kutluyorum.dedi Belediye başkanı İbrahim Uyar şunları iletti,her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz ağaç dikme kampanyasında bu sene Tema ve Kamu kurumları işbirliği ile ortaklaşa hep ele ele dikiyoruz.bu sene 3000 fidan tahsis eden orman genel müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.mavi selvi çamı dikiyoruz.burada güzel havada güzel bir ortamda kaymakamlığımız,emniyet müdürlüğümüz,alaydan gelen Bahşılı jandarma ile beraber askerlerimiz,tarım müdürlüğümüz,halk eğitim,milli eğitim müdürlüğümüz ilçe teşkilatımız hepsi elele herkes burada bir karnaval havasıyla ağaçları toprakla buluşturuyoruz.İnşallah bakması yetiştirilmesi sürekli olur.Bu şekilde doğaya verdiğimiz önemi Tema yla birlikte gösteriyoruz.Mavi selvi nin bu doğaya bu dokuya daha uygun olduğunu tespit ettik.Bundan sonrada dikeceğimiz fidanlarda bu toprakların dokusuna uygun mavi selvi gibi ağaçları tercih edeceğiz.Bugün emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz,amacımız daha güzel,daha yeşil bir Bahşılı için el birliği ile çalışmaktır dedi. Daha sonra Askerlerle Hatıra fotoğrafı çekilirken gönül dostları şairlerin başkanı Doğan Kandemir Dağlar isimli şiirini okurken,Şair Yusuf uyar'da bugünkü ağaç bayramının sloganını okudu. 'Çocuğunu iyi yetiştir el olmasın,bir fidanda sen dik Türkiye çöl olmasın.'diyerek günün anlamını şiirlerle noktaladılar.

Bu haber 8157 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi