Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
dijitalleşme ve geleceğin meslekleri konulu sunum yapıldı

dijitalleşme ve geleceğin meslekleri konulu sunum yapıldı

Tarih 20 Nisan 2018, 02:03 Editör PINAR YILMAZ

dijitalleşme ve geleceğin meslekleri konulu sunum yapıldı

dijitalleşme ve geleceğin meslekleri konulu sunum gerçekleştirildi. BİLİN,SANAYİ VE TEKNOLOJI İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ÖNEMLİ BİR PROJE SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İl Müdürü Okan Şahin yaptığı konuşmada şunları söyledi, sayın valim. sayın rektör yardımcım, il müdürlerimiz, sanayicilerimiz, akademisyenlerimiz, sevgili gençler, hepiniz hoşgeldiniz. sözlerime başlamadan önce önemli etkinliklerimizde her zaman olduğu gibi bugünkü toplantımızda de bizlere destek veren kırıkkale üniversitemize, özellikle rektör yrd. sayın hakan hocamıza ve üniversite-sanayi işbirliği çalışmalarımızda bizlere desteğini esirgemeyen küsi il temsilcimiz prof. recep çalın hocamıza teşekkür etmek istiyorum. bugün sizlere gençlerimizin ilgisini çekebilecek ‘‘dijitalleşme ve geleceğin meslekleri’’ konulu sunumun yanında, bakanlığımızın en önemli genel müdürlüğü haline gelen ‘‘bilim ve teknoloji genel müdürlüğü’’ uzmalarınca kamu-üniversite-sanayi işbirliği ve küsip portalı konularında bilgiler verecekler. ayrıca üniversitemiz bünyesinde kurulan ve ilimizin beklentisinin yüksek olduğu teknopark’ın tanıtımı yapılacak. aramızda sanayicilerimizin bulunması nedeniyle il müdürlüğümüz ce de üretim reform paketi konusunda bilgilendirme yapılacaktır. bakanlığımızca çok uzun çalışmalar neticesinde hazırlanan üretim reform paketi kapsamında ilimizdeki sanayicilerimizin en iyi şekilde istifade etmesi amacıyla faydalı bilgiler verilecektir. kanunun en önemli düzenlemesinden biri de 1 temmuz 2018 tarihine kadar sanayi sicil kaydı yaptıran üreticilerimize, idari para cezası olmadan kayıt yaptırabilme imkanı getirilmiştir. sayın valim , kıymetli misafirler, bakanlığımız özellikle son yıllarda yapılan çok önemli çalışmalarla ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlamayı başarmış bulunmaktadır. sayın bakanımızın gayretleriyle yerli otomobil projesi önemli bir noktaya getirilerek özel sektör girişim grubuna devredilmiş, osb, teknopark, coğrafi işaret ve endüstri bölgesi sayılarında çok önemli artışlar gerçekleştirmiştir. bugün itibariyle ülkemizin üretim üsleri haline gelen ve yaklaşık 1 milyon 730 bin istihdamın sağlandığı osb sayımız 311’e, bilgi ve teknoloji üssü olan teknopark sayımız ise 77 ye ulaşmış bulunmaktadır. bakanlığımızın bir diğer önemli çalışması da şehirlerde kanayan yara haline gelen şehir içinde kalmış küçük sanayi sitelerinin şehir dışına taşınması işlemlerine katkı sağlaycak çalışmalara başlamıştır. rutin denetim hizmetlerimizin ve görevlerimizin yanında il müdürlüklerimizin de çok büyük destek verdiği tüm bu gayretlerin ülkemizin 2023 yılı hedeflerine ulaşma notasında önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. son olarak geleceğimiz olan gençlerimize naçizhane bir tavsiyede bulunarak sölerimi bitirmek istiyorum. asırlar boyunca tüm önemli buluşların kaynağı olan hayal etmeyi asla bırakmayın. toplantının faydalı olmasını diliyor, hepinize saygılar sunuyorum.

Bu haber 873 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi