Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
42. TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

42. TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Tarih 20 Nisan 2018, 02:09 Editör PINAR YILMAZ

42. TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

42. TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ Ülkemizde Turizm konusunda toplumda farkındalığı artırmak, sürdürülebilir turizm ilkeleri doğrultusunda doğal,tarihi ve kültürel varlıklara yönelik konuları turizmde değerlendirmek, turizm bilincini oluşturmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine daha etkin katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında Valiliğimiz himayelerinde il genelinde çeşitli etkinliklerle Turizm Haftası kutlanmaktadır. Bu amaçla 2018 yılında 42. kutlanacak olan Turizm Haftası ülkemiz turizm potansiyeline daha etkin işlevler kazandırılması amacı ile ekte gönderilen programa göre etkinlikler gerçekleşecektir. 15-22 Nisan 2018 tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası’etkinlikleri tüm hızı ile çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda, kırıkkalenin tarihi ve turistik yerlerinin gezimesi, küktür merkezi sergi salonundasergi, Kırıkkale ustalar topluluğu, keskili taşan kardeşler ve şehrimizin yetiştirdiği Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatcısı Nurhan İNER’in verdiği konserle gelen misafirler hoş bir vakit geçirmişlerdir. Ayrıca 21.04.2018 Cumartesi günü saat 13.00’de Geleneksel Türk Mutfağı Yemek yarışması Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacaktır tüm halkımız davetlidir.

Bu haber 857 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi