Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BAHŞILI DA TEMA HIZ KESMEDEN FİDAN DİKİMİNE DEVAM ETTİ

BAHŞILI DA TEMA HIZ KESMEDEN FİDAN DİKİMİNE DEVAM ETTİ

Tarih 20 Nisan 2018, 02:37 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA TEMA HIZ KESMEDEN FİDAN DİKİMİNE DEVAM ETTİ

BAHŞILI DA TEMA HIZ KESMEDEN FİDAN DİKİMİNE DEVAM ETTİ Bahşılı Belediyesinin orman müdürlüğünden temin ettiği,ve İlçe Tema temsilciliği ve Tema sınıfları ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiği fidan dikimi hız kesmeden iki gün devam etti. Beyaz Kelebekler Anaokulu Aileleri ile ertesi günde giderek 100 fidan daha dikti. Ailelerin çocukları ile bu etkinlikte mutlulukları yüzlerinden okunurken,okul idaresine ve Tema temsilcisi Yusuf Uyar a teşekkür ettiler. Tema Başkanı Yusuf Uyar ın gönül dostları ilçe sakinlerinin ve belediye personelinin katıldığı fidanların son 300 tanesini toprakla buluşturmaları sağlandı. Tema Başkanı Yusuf Uyar ise değerli öğretmenlerim,değerli öğrencilerim,tabiki kıymetli müdürlerim bu sene Tema Bahşılı da atılım yaptı.Faliyetsiz bir günümüz geçmiyor.Gönüllülük yasası bir tarafa Bahşılı Milli eğitim müdürlüğünün izinleri doğrultusunda kurulan Okullardaki Tema sınıfları ve gönüllü öğretmenlerimizi kutluyorum.Allah hepinizden razı olsun. ÇOCUĞUNU İYİ BÜYÜT TE EL OLMASIN,BİR FİDAN DA SEN DİK TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN DİYEREK KONUŞMASINI TAMAMLADI.

Bu haber 925 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi