Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
ADAYLARIN ZİYARET AKINLARI TEMAD A UĞRADI

ADAYLARIN ZİYARET AKINLARI TEMAD A UĞRADI

Tarih 05 Haziran 2018, 02:09 Editör PINAR YILMAZ

ADAYLARIN ZİYARET AKINLARI TEMAD A UĞRADI

ADAYLARIN ZİYARET AKINLARI TEMAD’A UĞRADI Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin yaklaşması ile vekil adayların siyasi il yöneticilerini de yanlarına alarak çeşitli kurum ve kuruluşlara yapmış olduğu ziyaretler hızlandı. Kırıkkale’de şubesini açtığı günden beri önde gelen sivil toplum kuruluşları arasında yerini alan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğine de siyasilerin yakın ilgisi devam ediyor. Cumhur ittifakını ve partisinin düşüncelerini anlatmak için Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale milletvekili adayı Halil Öztürk Astsubaylar ile bir araya geldi. Ziyarette ilk sözü alan TEMAD Kırıkkale şube başkanı Yusuf Erdoğan kendilerinin siyaseti çok yakın takip etmelerine rağmen, her partiye eşit mesafede olduklarını beyan etti. Başkan Yusuf Erdoğan “üyelerimizin neredeyse tamamının üniversite mezunu, devletin göz bebeği silahlı kuvvetlerde çeşitli makam ve mevkilerde görev yaptılar ve yapmış olduğumuz anket ile her gün en az bir gazete okuduğunu biliyoruz. Bu nedenle üyelerimizi her hangi bir siyasi partiye yönlendirmelerinin mümkün olmadığını biliyoruz. Kaldı ki halen farklı partilerde aktif siyaset yapan meslektaşlarımız da buradadır. Ancak bizler ülkemiz söz konusu olduğundan her partinin programını bilmek ve ona göre yön belirlemek isteriz. Bu nedenle bu ziyaretleri önemsiyoruz. “ dedi. Milliyetçi Hareket Partisinin Milletvekili adayı Hali Öztürk ise çok yakın akrabalarının içinde çok sayıda asker olduğunu belirterek “ ben sizi çok iyi tanıyorum. Sıkıntılarınızı sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Zaman zaman partimin içinde yapmış olduğum görev esnasında da sizlerin temsilcileri ile çok yakından irtibatım oldu. Bu güne kadar başkaca arkadaşlara rica ederek bu sorunları meclise taşımasını istedik. Ancak inşallah bundan sonra cumhur ittifakı ile Recep Tayip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak Milliyetçilerde mecliste çoğunluğu sağlayacak ve bizzat mecliste sorunlarınızı dile getireceğiz. Sizden oy verirken sadece şunu düşünün. Cumhur ittifakı nerede duruyor vatanın milletin devletin ezanın safında yer alıyor. Peki ya diğerleri nerede duruyor buna bakın ve ona göre oyunuzu kullanın. Kim bu devlete millete hizmetkarsa ona yakın olun. Ben diğer partileri kötülemek, karalamak istemem sizler iyi irdeleyip, gereğini zaten yaparsınız.” Dedi. Ziyarette emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Yusuf Erdoğan tarafından Astsubayların meclise taşımak istedikleri sorunların yazıldığı olduğu bir dosya milletvekili adayı Halil Öztürk’e teslim edildi.

Bu haber 1080 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi