Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BARBAROS İLKOKULUNDA BEYAZ BAYRAK  VE KARNE TÖRENİ

BARBAROS İLKOKULUNDA BEYAZ BAYRAK VE KARNE TÖRENİ

Tarih 09 Haziran 2018, 14:24 Editör PINAR YILMAZ

BAHŞILI DA BARBAROS İLKOKULUNDA BEYAZ BAYRAK VE KARNE TÖRENİ BİRLİKTE YAPILDI.

BAHŞILI DA BARBAROS İLKOKULUNDA BEYAZ BAYRAK VE KARNE TÖRENİ BİRLİKTE YAPILDI. Bakanlıklar arası yapılan proje kapsamında okullarda başlayan beyaz bayrak yarışları neticesinde Kırıkkale de ve ilçelerinde beyaz bayrak almaya hak kazanan Barbaros ilkokulunda altığı beyaz bayrağı bu anlamlı günde karne gününde törenle gönlere çekmiştir. Okul da derece yapan okul birincisi,ikincisi ve üçüncüsüne belge ve madalyaları verilmiştir.. Okul Müdürü Sebahat Gültekin ise,2006 dan beri Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN bakanlıklar arasında yapılan protokolle BEYAZ BAYRAK PROJESİ yapılmaktadır. Bu proje kapsamında okulumuzun başvurusu üzerine okulumuz denetim geçirmiş ve BEYAZ BAYRAK almaya hak kazanmıştır okulların tatile girdiği bu günde, İlçe Kaymakamımız Zikri Şahin,İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Bahadır Dülger,Şube Müdürü Ercan Doğan ve okul müdürlerinin katılımıyla Beyaz Bayrak okulumuzda göndere çekilmiştir.beyaz bayrak alınmasında okulumuz içerisindeki çalışmalarda yardımcı olan müdür yardımcımıza, personellerimize, Bahşılı belediyesi itfaiyesine çok teşekkür ediyorum.diyerek karne dağıtımı yapılmıştır. Karne dağıtımını ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Bahadır DÜLGER,Şube Müdürü Ercan DOĞAN ile yaptık. bu arada okul birincisi,ikincisi ve üçüncüsüne belge ve madalyalarını verdik.öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz. Programa Kaymakam Zikri Şahin,Emniyet Md.vekili Kadir Avcı,Bahşılı Belediye başkan yard.Mustafa Öktem,İlçe Milli Eğt.Md.Bahadır Dülger,Şube Md.Ercan Doğan,Okul Müdürleri ve Aileler katıldı.

Bu haber 836 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi