Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kaymakam Şahin Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Kaymakam Şahin Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Tarih 14 Haziran 2018, 03:27 Editör PINAR YILMAZ

Kaymakam Şahin Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Kaymakam Şahin Şehit Ailesini Ziyaret Etti Bahşılı Kaymakam'ı Zikri Şahin Bahşılı da şehit ailelerini ziyaret etti. Karaahmetli köyünde bulunan şehitlikteki Mikail Dönmez in kabrini ziyaret eden heyet dua ederek kabire karanfil koydu.ziyarete katılan Şehit Mikail Dönmez in ailesine uğranarak ihtiyaçlarının olup olmadığı soruldu. Kaymakam Şahin,Ramazan içerisinde Gazilerimizin ailelerine ziyaretler yaptık.Sosyal Yardımlaşma vakfı heyeti ile ramazan yardımları nakti yardım yapıldı.şehit ailesi ziyaret edilerek şehitlikte dua edildi.Devlet Olarak şehit ailelerimizin ve Gazilerimizin her zaman yardımcısı olmaya hazırız.onları aile durumları,sağlık durumları her zaman kontrolumuz altındadır.Kaymakam lık makamımız her zaman açıktır,bir sorunları olduğu zaman yardım etmek,sorunlarını çözmek bizim için görevdir. Şehit ziyaretlerine Kaymakam Zikri Şahin,Garnizon komutanı Ercan Erçayan,İlçe Müftüsü Ahmet Altacı,Yazı işleri müdürü Ahmet Türkmen,SYD vakıf müdürü Senem Uyar ,Karaahmetli köyü muhtarı Muzaffer Sarıtaş ve şehit ailesi katıldı.

Bu haber 850 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi