Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
öğrenme şenlikleri açıldı

öğrenme şenlikleri açıldı

Tarih 21 Haziran 2018, 02:15 Editör PINAR YILMAZ

öğrenme şenlikleri açıldı

öğrenme şenlikleri açıldı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonunda İl ve İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerince düzenlenen “Öğrenme Şenlikleri” açılış töreni gerçekleştirildi. Valilik Eski binası bahçesinde gerçekleştirilen Öğrenme Şenlikleri programına Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Keskin Kaymakamı Muammer Köken, İl Genel Meclis Üyesi Murat Çaykara, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç, kurum amirleri, Halk Eğitim Merkezi kursiyer ve usta öğreticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Vali Haktankaçmaz ve beraberindeki heyet tarafından ilk olarak öğrenme şenliklerinin açılış kurdelesi kesildi.Açılış sonrası Vali Haktankaçmaz ve davetliler, İl ve İlçe Halk Eğitim Merkezi kursiyer ve usta öğreticileri tarafından yapılan ebru çalışmasından halı dokumaya, çeyizlik eşyalardan, ahşap el işleri yapımına kadar kursiyerlerin yaptıkları el emeği göz nuru eserleri inceleyerek, stantları tek tek gezip eğitmenlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Stantların gezilmesinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz, “ Bugün burada el emeği göz nuru ürünler var.Halk Eğitim Müdürlüğümüzün ilçelerimizde olsun, merkezde olsun açtığı kurslarda, kadınlarımız ve gençlerimiz tarafından sabırla işlenmiş, tek tek dokunmuş ve yapılmış eserleri gördük. Ben, hem kurslarımıza katılıp kendi el becerilerini geliştiren bütün kursiyerlerimizi tebrik ediyor, hem de kursların hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu haber 927 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi