Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Bahşılı'da silah atılan düğünlere ceza yağdırıldı

Bahşılı'da silah atılan düğünlere ceza yağdırıldı

Tarih 11 Temmuz 2018, 01:58 Editör PINAR YILMAZ

Kırıkkale Valisinin ve il emniyet müdürlüğünün başlattığı düğünlerde silah atma yasağı Bahşılı da başarıyı yakalamıştır.Bahşılı'da silah atılan düğünlere ceza yağdırılarak emniyetin kararlılığını gösterilmiştir.

Bahşılı'da silah atılan düğünlere ceza yağdırıldı Kırıkkale Valiliği ve İl Emniyet müdürlüğünün bir projesi olarak başlatılan düğünlerde silah atılma yasağı uygulaması ikinci haftasında Bahşılı ilçesinde 8 düğün de yapılan kontrollerde silah atıldığı tespit edilerek şahıslara ceza yağdırıldı. ayrıca Atadönmez Mahallesinde bir evin bahçesine atılmış üç adet tüfek ile iki adet kurusıkı tabanca olay yerinden alınarak Buluntu silah olayından adli işlem yapıldığı öğrenildi. edinilen bilgiye göre Bir şahsın belinde poşete sarılı silah ve şarjörü için 6136 sayılı kanuna muhalefetten adli işlem yapılarak serbest bırakılmış,aynı düğünde bulunan başka bir şahsın danda alınan kurusıkı tabanca ve şarjörüne 5729 sayılı kanuna muhalefetten 1046 tl.para cezası uygulanmıştır. Başka bir düğünde ise polisi görünce kaçan şahıs yakalanmış ve üzerinden çıkan tabanca ve şarjörde mermi bulunmayan tabanca için şahsa 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan adli işlem yapılarak serbest bırakılmıştır. Başka bir düğünde üst yoklamalarında bir şahıstan kuru sıkı tabanca,şarjör ve 11 adet mermi alınarak geçici olarak muhafaza altına alınmış ve şahsa ise 5729 sayılı kanuna muhalefetten 1046 tl.para cezası uygulanmıştır. Başka bir düğünde ise vatandaş düğünde silah attığını itiraf ederek karakola gelip silahı teslim etmiştir.Şahıs hakkında genel güvenliği tehlikeye sokmaktan adli işlem yapılarak serbest bırakılmışıtr.sonuçte,Düğünlerde yapılan kontrollerde iki tabanca ve şarjörleri,üç kurusıkı tabanca yakalanırken,bir vatandaşın bahçesine bırakılmış üç pompalı tüfek ve iki kuru sıkı bulunmuş ve adli işlem yapılmıştır. İlçe nin en hakım yerine pankart asarak silah atılmasını önlemek amacı ile düğün olan meskenlere de küçük afişlerle insanlar uyarılmıştır. bu haftadan başlamak üzere Kaymakam beyin direktifleri ile,İlçe emniyet müdür vekili komiserinde dahada sıkı kontrollerle magandaların kökü kurutulacak bilgileri gelmiştir. Halk ise yapılan uygulamadan çok memnun olmuş ve artık düğünlerimize daha güvenli gitmeyi ve sokaklarda yürürken,balkonumuzda otururken havadan gelen serseri kurşunlara hedef olmak istemiyoruz diyerek emniyete teşekkür etmektedir.

Bu haber 1155 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi