Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Suriye deki Karakeçililerden Vali Haktankaçmaz a Ziyaret

Suriye deki Karakeçililerden Vali Haktankaçmaz a Ziyaret

Tarih 09 Eylül 2018, 10:32 Editör PINAR YILMAZ

Suriye deki Karakeçililerden Vali Haktankaçmaz a Ziyaret

Suriye’deki Karakeçililerden Vali Haktankaçmaz’a Ziyaret Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Karakeçili’deki hemşerilerimizle aynı boydan, Suriye El-Bap Gabbasin bölgesi Karakeçililerini kabul etti. Kırıkkale Karakeçili’ler Derneği tarafından, geçtiğimiz Nisan ayında temin edilen ve Suriye’ye ulaştırılan gıda paketleri ile yapılan yardımlara teşekkür etmek amacıyla ilimize gelen heyeti ağırlayan Vali Haktankaçmaz, ülkesindeki iç savaş nedeniyle Türkiye’ye sığınan Suriyelilere, devletimizin ve vatandaşlarımızın imkânları ölçüsünde yardım elini uzattığını, Suriye’deki karışıklığın bir an önce bitmesi, ülkeye barış gelmesi ve Suriyeli misafirlerin de sağlıkla ülkelerine dönmesi temennisinde bulundu. Suriye’de faaliyet gösteren Karakeçililer Dernek Başkanı Abdülkerim Muhammed ise zor anlarında hep yanlarında olan Türkiye Devletine müteşekkir olduklarını ifade ederek, kendilerine yardım gönderen Kırıkkalelilere de teşekkür etti. Muhammed ayrıca, 7-9 Eylül 2018 tarihleri arasında Bilecik’te yapılacak Ertuğrul Gazi’yi Anma Kültür Şenliklerine davet edildiklerini söyledi. Ziyarette, Karakeçili Kaymakam Vekili Kemal Sefa Gökmenoğlu'da hazır bulundu. (Valilik internet sitesi.05.09.2018)

Bu haber 1054 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi