Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İlk Ders Zili Çaldı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İlk Ders Zili Çaldı

Tarih 18 Eylül 2018, 01:56 Editör PINAR YILMAZ

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İlk Ders Zili Çaldı

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının İlk Ders Zili Çaldı KIRIKKALE- (17.09.2018) Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, 2018-2019 Eğitim öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Atatürk Ortaokulu bahçesinde düzenlenen programa, başta Vali Haktankaçmaz olmak üzere, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı j.Alb.İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, siyasi parti il başkanları, il müdürleri ve veliler katıldı. Programın açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Kırıkkale genelinde 19'u okul öncesi, 91'i ilkokul, 72'si ortaokul, 59'u lise ve dengi okul olmak üzere toplam 241 okul ve 2 bin 820 dersliğin bulunduğunu ve 49 bin 539 öğrenci ile bu eğitim öğretim yılına başlangıç yapacaklarını ifade etti. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Haktankaçmaz ise, bu yıl önceki yıllardan farklı bir hazırlık içerisinde olduklarını ifade ederek, bu çalışmalar sonucunda Kırıkkale’deki eğitim öğretim faaliyetlerini bir adım daha ileriye götürerek, eğitim adına iyi bir yerde olunacağını söyledi. Uzun süren bir tatilin ardından okuluna, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşan öğrencilere tavsiyelerde de bulunan Vali Haktankaçmaz, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Bana göre bunlardan çok daha önemlisi her gün yeni yeni şeyler öğrenme imkânına sahip olacaksınız. Bu bile başlı başına okula gelmenin eğitim ve öğretim faaliyeti içerisinde bulunmanın en önemli amacı. Bugün, dünyanın dört bir yanında çoğunluğu bizim ülkemizin etrafında olmak üzere, bu şartlarda eğitim almak, yeni bir şeyler öğrenmek, bu tür ve kalitedeki okullarda eğitim almak isteyen çocuklarımız var. Bizlerin bugün bu vatan üzerinde yaşayabilmemizin en büyük sebebi olan şehitlerimizi ve gazilerimizi hatırlamamız lazım. Bu vesileyle bir kez daha 2018-2019 eğitim öğretim yılının başta bütün öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere ülkemize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. Vali Haktankaçmaz ve beraberindeki protokol üyeleri ellerindeki zilleri çalarak 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının ilk dersini başlattılar. Daha sonra Okuma Bahçesinin açılışını öğrenciler ile birlikte yapan Vali Haktankaçmaz, sınıfları gezerek yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi.(valilik site)

Bu haber 878 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi