Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Kırıkkale de Ahilik haftası

Kırıkkale de Ahilik haftası

Tarih 18 Eylül 2018, 01:58 Editör PINAR YILMAZ

Vali İlker Haktankaçmaz a Ahilik Haftası Ziyareti

Vali İlker Haktankaçmaz’a Ahilik Haftası Ziyareti KIRIKKALE- (17.09.2018) Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, bu yıl 31’incisi düzenlenecek olan Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde Kutlama Heyetini kabul etti. Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete; Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Süleyman Köstekli ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 17-19 Eylül tarihleri arasında kutlanacak olan ahilik kültürü haftası kutlamaları hakkında Vali Haktankaçmaz’a bilgiler veren Başkan Köstekli, esnaf ve sanatkarlara vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. İl Kutlama Komitesi üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Haktankaçmaz, esnaflıkta adet ve geleneklerin yaşatılması gerektiğine işaret ederek, bu tür etkinliklerin kendi aramızdaki, esnaflar arasındaki birlik ve beraberliği sağlama açısından önemini vurguladı. Ziyaretlerinden dolayı kutlama heyetine teşekkür eden Vali Haktankaçmaz, Ahilik Haftalarını tebrik etti.

Bu haber 899 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi