Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
İlk Öğretim haftası Bahşılı da kutlandı

İlk Öğretim haftası Bahşılı da kutlandı

Tarih 19 Eylül 2018, 10:12 Editör PINAR YILMAZ

İlk Öğretim haftası Bahşılı da kutlandı

İlk Öğretim haftası Bahşılı da kutlandı İlk Öğretim haftası Bahşılı da Barbaros ilkokulunda kutlandı. Bahşılı cumhuriyet meydanında Atatürk büstüne çelenk konularak başlayan Program Barbaros İlkokulunda düzenlenen törenle devam etti. saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda İlçe milli eğitim müdürü Muhammed Bahadır Dülger yaptığı konuşmada ,değerli meslektaşlarım bizler ülkemizin ihtiyacı olan eğitimli insan gücünü yetiştirmek için milli eğitim müdürlüğü olarak tüm imkanlarımızı seferber etmekteyiz.Eğitimin sağlam temeller üzerine kurulmasında ve kişilerin ileri yaşlardaki başarılarında ilköğretim önemi büyüktür. eğitim camiasının en büyük destekçisi öğrencilerimizin ailelerimiz olacaktır.yeni eğitim öğretim yılının öğretmenlerimize ,öğrencilerimize ve velilerimize başarı ,sevgi,mutluluk dolu günler getirmesini Allah tan diliyorum,saygılar sunuyorum.dedi Okul Müdürü Sebahat Gültekin günün önemini anlatan bir konuşma yaptı. Gültekin,Öncelikle yeni eğitim yılı tüm milletimize,devletimize,velilerimiz,öğretmenlerimiz ve öğreniclerimize hayırlı olsun. Çağdaş eğitim standartlarının ,iyi eğitim görmüş bireylerin ve bilginin ve bilginin giderek daha büyük bir güç haline geldiği günümüzde,eğitimin bütün unsarları olarak bizlere büyük görevler düşmektedir.Öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerine sahip çıkan kendi medeniyet değerleriyle barışık,bilim ve teknoloji üreten bireyler olarak yetiştirmek vazifemizdir.2018 /2019 eğitim öğretim yılı tüm eğitim camiamıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor,öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor,ilköğretim haftasını kutluyorum dedi. bir öğrenci ilköğretim haftasının anlam ve önemini okurken,ilköğretim haftası ile ilgili şiirler okundu.ilköğretim haftası ile ilgili videolar izlendi.15 temmuz demokrasi şehitlerini anma şiiri okundu.4.sınıf öğrencileri okula yeni başlayan 1.sınıf öğrencilerini çiçeklerle karşıladı. Programda sınıfları gezen Kaymakam Zikri Şahin ve Milli eğitim müdürü Muhammed Bahadır dülger öğrencilere Türk bayraklı balon vererek onlarla sohbet etti.

Bu haber 1741 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi