Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
Vali'den Delice ve Çerikliye Yardımeli

Vali'den Delice ve Çerikliye Yardımeli

Tarih 16 Eylül 2009, 22:23 Editör PINAR YILMAZ

Vali GÜNER ,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen programlar kapsamında bu kez Delice ilçesi ile Çerikli kasabasını ziyaret ederek fakir ve bakıma muhtaç aileler ile sohbet etti.

VALİ GÜNER,DELİCE VE ÇERİKLİ’DE

 

            Vali GÜNER ,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından düzenlenen programlar kapsamında bu kez Delice ilçesi ile Çerikli kasabasını ziyaret ederek fakir ve bakıma muhtaç aileler ile sohbet etti.

 

            EVSİZE EV

            Vali GÜNER,Çerikli’de Kaplan ve Yılmaz ailelerini ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet edip gıda paketlerini verdi.Her iki ailenin oturdukları evlerin kendilerine ait olmadığını öğrenen Vali GÜNER,Çerikli Belediye Başkanından bu ailelere arsa temininde yardımcı olunması halinde her iki aileye ev yapımında gerek malzeme gerekse nakdi yardımda bulunulacağını ifade etti.Delice Kaymakamına konunun takip edilmesini ve ailelere bu konuda yardımcı olunmasını isteyen Vali GÜNER;” bu ziyaretlerde amacımız hem vatandaşlarımız bir olmak,onlarla hasbihal etmek, hem de sorunlarını dinleyip, varsa onları çözmektir.Gördüğümüz ev ortada Eğer arsa temini sağlanırsa ev yapımına Vakfımız tarafından destek sağlanarak vatandaşlarımız ev sahibi olabileceklerdir.”dedi.      

 

            DELİCE’DE EV SÖZÜ

            Vali GÜNER,Delice ilçesinde İlhami Mazılıgüney‘in evini ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.3 çocuklu bir aile olan Güney ailesi Vali GÜNER’den evlerinin üst katına bir kat daha ev yapmak istediklerini söyleyip yardım istemesi üzerine Vali GÜNER,bu konuya yardımcı olunmasını;teknik bir eleman getirilerek mevcut binanın üzerine bir kat daha yapılıp yapılamayacağının incelenmesini istedi ve yardım sözü verdi.Aileden böbrek ve kalp hastaları olduğunu öğrenen Vali GÜNER,aileye mümkün olduğu ölçüde yardımcı olunmasını istedi. 

 

            EV ALIMINA DESTEK

            Vali GÜNER,Satılmış YAYLA ailesini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.Yayla ev kiralarının ödeyemediklerini bu konuda yardımcı olunmasını istedi.Vali GÜNER,vakıfça bu konuda Yayla ailesine destek verilmesini,gıda ve kömür konusunda ailenin taleplerinin yerine getirilmesini istedi.Ayrıca Vali GÜNER,Delice’de bugün konunun evden açıldığını ailelerin barınması için ev konusuna destek verileceğini söyleyerek Kaymakamdan konunun takip edilmesini ve yardımcı olunmasını söyledi.   

           

            DELİCE’DE KESER AİLESİNDE İFTAR

Kırıkkale valisi Ramazan girdi gireli hergün farklı ilçelede il merkezindeki muhtaç ailelere bizzat kendi götürdüğü yardım paketlerini teslim ederek Kırıkkale'nin her bölgesini gezdi farklı yerlerde iftar açtı.bugünde Delice ve Çeriklide muhtaç ailelere yardım elini uzatan Vali Güner Devletin gücünü ailelere hissettirdi. 

            Vali GÜNER,2002 yılında Erzurum’dan göç ederek Delice ilçesine iskan olan İhsan Keser ailesi ile birlikte iftar yaptı.Ziyarette İlçe Kaymakamı,Belediye Başkanı,ilçe Jandarma Komutanı, ilçe Emniyet Müdürü ve ilçe Müftüsü de hazır bulundu.Vali GÜNER.Erzurum ilinde ( Tekman ilçesi ) Kaymakam olarak da görev yapması münasebetiyle Keser ailesiyle sohbet ederek 1993-1995  yıllarının sıkıntılarını dile getirdi.

 

            BAĞ EVİRDE YANGIN

            Vali GÜNER,Delice ilçe ziyaretine giderken,Samsun yoluna çıkmadan ( Kimeski Mahallisi karşısı ) bir bağ evinde meydana gelen yangın ile ilgili itfaiye yetkililerinden bilgi aldı. Yangın söndürüldüğünü ; çok fazla bir hasarın olmadığını ve evin kullanılmadığını ifade edildi.

Haberci (Pusula)

Bu haber 4589 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

İlçe Haberleri

Öğretmenin arabası yanmış bulundu

Öğretmenin arabası yanmış bulundu Kırıkkale Kızılırmak kıyında bir hazır beton yakınında sabah yanmış otomobil bulundu. Kırıkkale yaylacık mahallesi...

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor.

Bedaş Direklerin haritasını çıkarıyor. Kırıkkale ve civarında başlatılan Direkler tespit çalışması hızla devam ediyor. Bahşılı ilçesi içerisinde sokaklar...
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi