Haberci71.com -  Kırıkkale Haberleri
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TOBB Sanayi Meclisi Kırıkkale de Toplandı

TOBB Sanayi Meclisi Kırıkkale de Toplandı

Tarih 01 Kasım 2018, 02:02 Editör PINAR YILMAZ

TOBB Sanayi Meclisi Kırıkkale de Toplandı,Toplantıya katılmak üzere helikopterle ilimize teşrif eden Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar ı, Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz ve protokol üyeleri karşıladı.

TOBB Sanayi Meclisi Kırıkkale’de Toplandı KIRIKKALE- (30.10.2018) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Savunma Sanayi Meclisi Toplantısı Kırıkkale’de yapıldı. Toplantıya katılmak üzere helikopterle ilimize teşrif eden Milli Savunma Bakanı Sayın Hulusi Akar’ı, Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz ve protokol üyeleri karşıladı. Mühimmat Fabrikası Müdürlüğünde sunulan brifingin ardından işçilerle biraraya gelen Akar, işçilerle birlikte yemek yedi, atölyelerde incelemelerde bulundu. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Mühimmat Fabrikası Eğitim Salonu’nda düzenlenen toplantının açılışında konuşan ve MKE Kurumunun Kırıkkale’nin varlık sebebi olduğunu söyleyen Vali Haktankaçmaz, “ Bu toplantının burada yapılmasının bizim için bir başka anlamı var. Kırıkkale silaha adını veren şehir, silahın ana yurdu. Kırıkkale Silah Organize Sanayi Bölgemiz ’de faaliyete geçti ve yatırımlar devam ediyor. Sizlerin burayı ziyareti, Kırıkkale isminin Türkiye’ye bir kez daha duyurulmasına vesile olacak ” dedi. Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Bu haber 1047 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı Bahsılının ilk kadın muhtarı çetin mazbatasını alarak görevine basladı

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.

BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI. BAHSILI BELEDİYE BAKANLIĞINI KAZANAN BİSKİN MAZBATASINI ALDI.
KIRIKKALEDE TARİH YAZAN ÜÇLÜ10 Ocak 2021

HABER ARA


Gelişmiş Arama

REKLAMLAR



 


RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi